|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj ste se odločile za drugega otroka?
5.8.2008 9:59:27   
Dadi
Najboljše so stvari ki se kar zgodijo...Nič se nisva odločala samo sprejela sva življenje ko se je najavilo. Med obema je 15. mesecev razlike, pa si že en čas želimo še kakšnega a ga zaenkrat še ni....Tudi jaz občutim pritsik službe, vrtcev itd. ampak to me ne ustavi. Če dobro pomisliš boš itak eno leto na porodniški, takrat boste pa vse uredili tako da bo čim manj stresno in obremenjujoče. Ne pozabi da je tu še tvoj partner, ki ti stoji ob strani in s katerim si najverjetneje delita družinske obveznosti.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.8.2008 21:14:31   
macka22
Mi smo cakali dvanajst let in je situacija cist o.k. mali ta velikemu bratu prezveci vse solske naloge in veliki bratec koncno enkrat ni vsega kriv kar se tice solskih obveznosti zelo se razumeta res da ja vcasih malo kriza velikega dajejo pobertetniski ispadi malega pa zobje in tecnoritis drugace pa je pestro.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.8.2008 21:33:26   
Teya*D.
Uf vidim da imate večinoma vse kar natrpane urnike.
Mi imamo razliko 11mesecev. In zmoremo! No ne rečem, da ni dnevov, ko se ti vse obrne na glavo ampak tudi to mineuser posted image . Likanje z otrokom...user posted image , no jaz z našo tamalo skupaj zalivam rože in tudi vesim perilo in kar zaspi, starejšo pa zaposlim tako, da ji pustim ustvarjat nekaj kar potem skupaj pospraviva. Npr. razmetavanje posode iz kuhinjskih elementov,najraje jo seveda pobere iz pomivalnega stroja...
Seveda bo uspelo! Tam kjer je volja se da marsikaj...

(odgovor članu pikalonica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.8.2008 20:04:12   
komarka
Hojla!
Sam da končam diplomo pa bomo delal drugega-ker vidim da sem raje z otrokom kot pa za racunalnikom.

Drugac pa glede pospravljanja: če vedno mama skrbi za cistočo, se v tem tako zverzira, da otroci odrastejo, preden se naučijo zlagat čevlje za sabo ali pospravit stol ko gredo od mize. Si ej kr treba reč da je otrok pomebnejši od pospravljenega stanovanja in se počasi učit potrpljenja-sicer ne boš zadovoljna z njihovimi prvimi poskusi pospravljanja in bodo zgubil voljo. Da ne bo čistoča bolj sveta kot otrok.

Oprosti, ampak po moje ko ti koncno enkrat straši pazijo otroka, bi si morala vzet mal časa zase al pa za partnerja ne pa za pucanje!!!!

V to me je definitvno prepričala zgodba, ko jo je napisala neka mama nekaj dni pred smrtjo-dobila je raka. In ji je bilo zal za vse trenutke ko je raje krtačila preprogo kot špa se igrala z otroki!

Včasih tud naša stanovanja niso najbolj prilagojena za otroke...

No, sam moje mnenje!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?