Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste se odločile za drugega otroka? 5.8.2008 9:59:27
|
|
|
|
Dadi
|
Najboljše so stvari ki se kar zgodijo...Nič se nisva odločala samo sprejela sva življenje ko se je najavilo. Med obema je 15. mesecev razlike, pa si že en čas želimo še kakšnega a ga zaenkrat še ni....Tudi jaz občutim pritsik službe, vrtcev itd. ampak to me ne ustavi. Če dobro pomisliš boš itak eno leto na porodniški, takrat boste pa vse uredili tako da bo čim manj stresno in obremenjujoče. Ne pozabi da je tu še tvoj partner, ki ti stoji ob strani in s katerim si najverjetneje delita družinske obveznosti.
|
|
RE: Kdaj ste se odločile za drugega otroka? 5.8.2008 21:14:31
|
|
|
|
macka22
|
Mi smo cakali dvanajst let in je situacija cist o.k. mali ta velikemu bratu prezveci vse solske naloge in veliki bratec koncno enkrat ni vsega kriv kar se tice solskih obveznosti zelo se razumeta res da ja vcasih malo kriza velikega dajejo pobertetniski ispadi malega pa zobje in tecnoritis drugace pa je pestro.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se odločile za drugega otroka? 5.8.2008 21:33:26
|
|
|
|
Teya*D.
|
Uf vidim da imate večinoma vse kar natrpane urnike. Mi imamo razliko 11mesecev. In zmoremo! No ne rečem, da ni dnevov, ko se ti vse obrne na glavo ampak tudi to mine . Likanje z otrokom... , no jaz z našo tamalo skupaj zalivam rože in tudi vesim perilo in kar zaspi, starejšo pa zaposlim tako, da ji pustim ustvarjat nekaj kar potem skupaj pospraviva. Npr. razmetavanje posode iz kuhinjskih elementov,najraje jo seveda pobere iz pomivalnega stroja... Seveda bo uspelo! Tam kjer je volja se da marsikaj...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?