Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 8:06:51
|
|
|
|
Naja31
|
pesmi tako slabe Ne slabe, obupne. Pa ne samo psemi, tudi pevke in pevci so slabi.
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 8:36:32
|
|
|
|
pety78
|
Ne sekiraj se, s tvojim okusom je vse ok. Meni gre že na kozlanje, ko slišim Sanjo, ker se vse tako lepo rima...sva pustila, se zaljubila, lala ..ila, lala ..ila, lala ..ila, lala ..ila. Za
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 8:47:32
|
|
|
|
Maxica
|
Obup, jaz tudi kdaj ujamem, ko preklapljam in me kar nekam prime. Mislim, danes je pa res že vsakdo lahko "pevec". Kje jih sploh najdejo in pol še dajo za predlog za NAJ pesem poletja? Halo???!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2008 8:52:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 8:54:18
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija K prestavljam po tv programih, se večkrat ustavim na tv paprika- pesem poletja. In zijam. Dobesedno zijam z odprtimi usti, ker ne morem verjeti, da sploh še obstajajo takšne pesmi in izvajalci. Bruh. Moja zmagovalka je Casanova- Robot. Za umret videospot in glasbena podlaga slednjega še sicer nisem zasledila, z ostalim se pa strinjam.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2008 8:56:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 8:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
še moja tamala rajš TV petelin gleda kot papriko.
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 8:59:40
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda še moja tamala rajš TV petelin gleda kot papriko. TV petelin? ke?
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:07:08
|
|
|
|
Volga
|
Pa kaj sploh gledate ta sranja, če vam gre na živce?
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:09:51
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda še moja tamala rajš TV petelin gleda kot papriko. Jaz ne grem niti mimo tega TV
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:10:30
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Pa kaj sploh gledate ta sranja, če vam gre na živce? ampak veš v čemu je fora...da te to povleče in kar ne moreš premaknit
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam, komadi so tako čudni in zoprni, da sem čisto živčna, ampak vedno kar strmim in pustim do konca, da vidim, kakšno novo umetnijo so še dodali, ker vsak večer dajo še dva nova aaaaspiriin, jeeea.... , tudi jaz ne morem premakniti gumba, morda je pa v tem fora, da dajo čim slabše komade in s tem pritegnejo gledalce, da to gledamo, gledamo in se čudimo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2008 9:22:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:24:19
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Pa kaj sploh gledate ta sranja, če vam gre na živce? kdo je pa rekel, da gleda? pri moji tašči je skoz paprika pržgana in se temu (vsaj 1x na 2 mesca) ne moreš izognit.
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:27:11
|
|
|
|
rikica
|
joj,ko to vidiš te pa res kam pritisne Posebaj ko vidim ono Uršo;diva sem diva.....
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Rikica, ja tale diva je res vrhunski izdelek, da mu ni para...pa tako se zvija, kot da se bo prelomila na pol
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 9:54:11
|
|
|
|
Blueberry
|
Ja, ene pesmi so totalno . Od vseh mi je najbolj všeč pesem od Sons-ov Aspirin.
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 4.8.2008 14:26:37
|
|
|
|
Zanica
|
a kamasutra vse do jutra??!! a una od mirne reynolds: jahala sva vse dokler ni prišlo..... ai jai jai sonce na nebo??!!!?!! REs je, MOOOORAŠ pogledat če je sploh še kaj hujšega od predhodnega!! Pa se dobr nasmeješ! Sicer od URŠKE nisem zasledila, ampak ta je tud tako droljasto bitje dolgo nisem videla!
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 5.8.2008 7:12:27
|
|
|
|
LoCa
|
jooooj, js to ko vidim ne morem obrnit proč, taka katasrtofa je ta pesem poletja . mislim, vse so gnile, najhujš pa k je tam kr ena babura, k nikoli vidu/slišal zanjo, razen seveda komad zveni znano, k so itak vsi isti, imajo iste avtorje. ta slo pop scena je tko gnila, da človeka kr glava boli
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 5.8.2008 9:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
no da ne bom samo kritizirala, tale komad od ET - prazan stan, ki je pa včeraj zvečer gor prišel mi je pa super. Me spominja na morje, tam so ga ves čas vrteli in evo no, s tem sem pa zadovoljna S slovenskimi pa ....
|
|
|
|
RE: Pesem poletja na Papriki 5.8.2008 10:14:52
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Moja zmagovalka je Casanova- Robot. Za umret videospot in glasbena podlaga http://www.genspot.com/video-67367/casanova-robot.aspx OOOO moj bog. Pa sej ne morem verjet, da je res. Pa to bi mogl z zakonom prepovedat vse tele KAO pevce in pevke.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?