|
jokam, jokam in že spet jokam 2.8.2008 23:31:02
|
|
|
|
Alči
|
Mal se bom razpisala.... Včasih ko dojim, ko božam mojega sinka, se z njim pogovarjam, ga umivam-kopam, previjam, skratka kadarkoli se z njim ukvarjam jaz jokam, točim krokodilje solze in mi ni jasno zakaj. Razlagam si da so to solze sreče, od navdušenja, ker imava z možem tako lušnega sinka, od sreče ker imam jaz tako fejst moža ki mi pomaga, stoji ob strani in tako ljubkega sinka, ampak to je vse skupaj prav grozno. Naprimer danes smo bili mi3 na jutranji kavici, ko sem sinka začela v vozičku malo božat in so se mi ulile solze....Mož je zelo razumevajoč in se mi nasmehne in pravi da je prav da jokam če mi je potem lažje, pa tudi pogovarja se o tem z mano, problem je, ker mu jaz resnično ne znam razložit kaj za vraga mi je da kar Sem 4t po porodu. Res je da sva imela še med mojo nosečnosto z mojim ful težav, ker so naju njgovi stari ven iz bajte vrgli,čeprav sva vložila celo bogastvo v njihovo bajturino, ker smo se skregali( to je zgodba za drugačen forum ), sploh niso nikol vprašal kako sem, k sem bla noseča, zdej pa tut vnuka ne misljo prit pogledat!!!! pa sva zdaj v njegovi službeni garsonjeri, kjer sem jaz in sin na črno(po hišnem redu lah tu živijo samo zaposleni in sam loh čakamo da se prkazu en na vratih pa reku da mormo ven) ne moreva si privoščit njamema v LJ, ker pa imava totalno zmešane urnike dela(ko bom šla nazaj v službo) se pa od nekje daleč ne moreva vozit....preveč logističnih in spet finančnih težav, moji straši pa so tut še niso v penziji da bi malega lahko čuvali...skratka štala cela,...mogoče tut to vpliva na moje razpoloženje, ker zdaj me za vse 100x bolj skrbi kot prej. A je mela mogoče kjera podobne probleme, k pomoje to ni glih depresija, vem pa tut ne kaj bi to blo!!!??
|
|
|