Anonimen
|
Za lahko noč..oz. dobro jutro:) lp,:fis: KAJ SE POCNE NA ZMENKU S FANTOM/PUNCO? > > > >Zmenki so zato, da bi se ljudje zabavali in to bi morali vsi > >izkoristiti, da se bolje spoznajo. Celo fanti znajo povedati kaj > >zanimivega, ce jih dovolj dolgo poslusas! > >Jasna, 8 let (od kje ji to? od mame?) > > > > > > > >Na prvem zmenku si pripovedujes zanimive zgodbice, da si potem zelis > >na zmenek tudi drugic! > >Niko, 8 let (hmmm) > > > > > > > >KAJ BI NAREDIL, CE BI SLO NA PRVEM ZMENKU VSE NAROBE? > > > >Jaz bi sel domov in se delal da sem mrtev. Potem bi poklical casopis > >in jim rekel, naj pripravijo osmrtnico! > >Darko, 9 let (to tudi mene vcasih prime...) . > > > > > > > >KDAJ SE LAHKO PRVIC POLJUBIS? > > > >Ce je bogat in ima polno denarja. > >Jelena, 7 let (ta ima ziher kaksno starejso blond sestro) > > > > > > > >Ko se s punco enkrat poljubis, se moras z njo porociti in imeti z njo > >otroke. > >Tako ti je to! > >Dejan, 8 let (da Dejan, na zalost je res tako) > > > > > > > >KAKO SE ODLOCIS, DA SE JE TREBA POROCITI? > > > >Prvo moras najti nekoga, ki ima rad iste stvari kot ti. Ce naprimer ti > >rad gledas nogomet, mora biti to vsec tudi njej, pa se cips in pivo ti > >mora prinest. > >Marko, 10 let (popolnoma ma prav) > > > > > > > >O teh stvareh ne odlocas sam. Bog to odloci ze zdavnaj naprej in ti to > >samo sprejmes! > >Ivana, 10 let (nekaj je na tem) > > > > > >KATERA LETA SO PRAVA ZA POROKO? > > > >Najboljse je biti star 23, ker potem poznas svojga moza ze vsaj 10 let. > >Sandra, 10 let (ce pri trinajstih se niste imeli resnega, se pazite:)) > > > > > > > >Ni najboljsih let za poroko. Da se porocis moras biti enostavno velik > >bedak! > >Filip, 6 let (fant ima slabe izkusnje) > > > > > > > >ALI JE BITI BOLJE POROCEN ALI NE? > > > >Jaz ne vem. Ampak nikdar se ne bi poljubljal s svojo zeno. Nocem da > >postane debela! > >Miran, 8 let (res bister) > > > > > > > >Deklice se ne rabimo porociti! Ampak fantje rabijo nekoga, da jim cisti! > >Marija, 9 let (ona ze ve...) > > > > > > > >IN NAJBOLJSE ZA KONEC > > > >KAJ MORAS NAREDITI, DA JE ZAKON USPESEN? > > > > > > > >Moz mora zeni ves cas govoriti da je lepa, tudi takrat ko zgleda kot > >avtobus! > >Stanko, 10 let (absolutni zmagovalec tale Stanko) >
|