|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston in folna kislina
1.8.2008 11:08:19   
keke
lep pozdrav.noseča sem 16 tednov in sem pila dabroston dva tedna ker sem krvavela,a pred tem sem pa pila folno kislino,potem sem pa prenehala s folno kislino ker sem pila dabroston.zanima me sledeče, zdaj ko sem prenehala piti dabroston ali lahko nadaljujem z folno kislino,ker je baje zelo priporočeno za razvoj otroka, in ostalih vitaminov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabroston in folna kislina
1.8.2008 11:40:06   
Anonimen
folno priporočajo 3m pred in 3m po zanositvi, kasneje pa je že dovolj dobiš s hrano, saj se največ pomembnega pri user posted image  razvije tja do 3m nosečnosti....

(odgovor članu keke)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2008 11:47:31   
keke
najlepša hvala za tako lep odg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2008 13:05:58   
Naja30
Lahko piješ še naprej folno, vitamini ne škodijo.

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2008 20:35:57   
Anonimen
Jaz sem v  8t. Ker sem imela prvič ss, mi je G predpisal dabroston. Tako, da jem oboje naenkrat....zjutraj 1t dabrostona in 1t FK, zvečer pa še 1t dabrostona.
keke zakaj si pa prenehala s FK, če pa lahko dabrsoton in FK skupaj jemlješ??user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2008 23:04:21   
keke
a pa ni nič narobe če se celo nosečnost pije folna kislina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 14:59:07   
L3vcika
Lep pozdrav....sm čisto nova tle in mam eno vprašanje, ki me že nekaj časa prav mori! 13.8. sem imela gin.pregled in G mi je predpisala tablete Dabroston (dvakrat po 12 dni,2 tbl/dan),..trenutno imam ravno pavzo po prvih 12 dneh in sm ful začela krvavet oz.sem dobila M.Problem je v tem, da imam zdaj kar naenkrat neznosne bolečine(mislim,da v jajčnikih)  in me zanima če je to možno, da je zaradi teh tablet in če ima katera že izkušnje s tem!
Hvala za odg.

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 12:10:52   
jana84
jaz sem tudi istočasno jemala Dabroston in folno kislino...Nisem nič prekinjala vmes...Pa zgleda da je vse v redu, saj sem že v 35. tednu in je vse super za nšim otročkom...
Glede jemanja folne kisline celo nosečnost, pa mislim, da ni ptrebno, saj je folna kislin pomembna v prvih treh mesecih plodovega razvoja, kasneje pa je dovolj dobimo s pestro in predvsem zdravo prehrano.

(odgovor članu L3vcika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?