Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
BaguS$hi, saj sem napisala, da tokrat mene šimfamo
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh, ker dedc to čudežno vsak dan sproti pozabi kupiti...
Se zavedam rizika prehitre vožnje, tudi službeno imam stem prevečkrat opravka, ko potem tudi v živo gledamo kri in še kaj bolj pretresljivega na cesti Vozim pač več, če to omogočajo razmere - glede na to, da grem od doma ponavadi okoli poldneva, večje gneče na AC ni, po običajni cesti se pa itak držim predpisov, nič bat.....
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh,
Ti imas pa dobre veze na fizikalni upravi. 20 minut razlike med 130 in 150. Svaka ti cast
Babe - v fiziko se ne bom poglabljala..... Pač vidim na uri - če z mojo kolco prispem tja ob 13.45, z dedcevo pa ob 13.25 --- potem je že nekaj na tem.... Fizika gor ali dol, tu je merodajen čas
Se strinjam. Verjetno si res edina.
Sicer pa smo globo zašle s teme Ne oporekam, da sem pač butasta, nepremišljna itd. ... Ampak mlek pa kruh pa le imamo svež , fizika gor / dol....
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh
Na celjskem je pa lusno zivet. Svez kruh ob osmih zvecer .
Ne, jaz grem v MB po svežega malo pred 2. uro, potem to pajsam s seboj na šihtu, pa zvečer lahko pičim naravnost domov Če pa ne, pa moram potem ob 20.30, ko pride v CE, najprej do Merc. C ---- ej, tam pa takrat res še imajo svež kruh - še topel
ČE te že zanima - prihranim cca 20 min - AC - CE - MB, da mi ni treba ob 20.30 med zandjimi po službi v štacuno po mleko in kruh
Na celjskem je pa lusno zivet. Svez kruh ob osmih zvecer .
Ne, jaz grem v MB po svežega malo pred 2. uro, potem to pajsam s seboj na šihtu, pa zvečer lahko pičim naravnost domov Če pa ne, pa moram potem ob 20.30, ko pride v CE, najprej do Merc. C ---- ej, tam pa takrat res še imajo svež kruh - še topel
Kaj si ti nor .
Jaz ti predlagam pekac za kruh; zdaj bos itak prisparala, ko si nasla sesto pre(D)stavo :).
Ma, pol strani napisala, pa ven vrglo... Urbanček- režim se kot pečena.... ČE se zezam!!!!! Pač sme blont. In vidiš, ko bo padlo spet vprašanje o pametsnoti in stopnji izopbrazbe - sem lep primer, zi dilpomo, pa brez možganov.... Urbancek, se ne zezam, dedcev avto vozila le pakrkart, do servisa in nazaj, po mestu, max. 3km v eno smer, tam res nisem prišla še do 4. prestave.... Siicer ga na daljših potem vedno vozi on.
MičkaTU - imam ipopolnjeno idejo o pekarnici (slaščic in črnega kruha....) , kako bi ke$ služila...., samo ena mini prepreka je še.... Ne znam pečt