|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje
1.3.2005 19:36:42   
Tasika
Še vedno ne vem kaj naj naredim glede kopanja našega novega člana :modri:družine. Planirala sem to početi v kopalnici, ko pa so nam v starševski šoli pokazali kako se kopa:racka: dojenčka sem ugotovila da ne bo šlo. Otroka naj bi na podlogi namreč namilila, in v banjici samo sprala. Za to pa v kopalnici nimam dovolj prostora oz. površine. Prijateljica mi pravi naj ne kompliciram, da je ona kopala po navodilih samo prvič s patronažno, potem pa direkt v vodo.
Kako ste to počele ve? PDP imam 11.3., torej še 10 dni, pa ne vem kaj narest.

Lp
Tasika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kopanje
1.3.2005 19:53:25   
Jančika_
Nič komplicirat, direkt v vodo:). Meni ta sistem z miljenjem zunaj sploh ni jasen. A to dejansko kdo potem počne???

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kopanje
1.3.2005 20:21:02   
Mirna*
Ko je k meni prisla patronazna (cca.2,5 let nazaj) je ta malo skopala v banjici. Meni je bilo to cisto logicno in vedno sem jo tako kopala. Ocitno nimamo pojma, kako se pravilno kopa dojencka hehe.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kopanje
1.3.2005 21:13:02   
beba76
A je to kaj novega, da ga namiliš zunaj?:zmeden2:

Moji so sicer zdaj že veliki (8 in 5 let), pa patronažna ni nobenega milila zunaj. Dala ga je v pleničko in s pleničko vred v vodo, pol pa ga je umila in konec. No, bomo videli aprila, kaj bodo delali z našim tretjim. :)-:)-:)-

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kopanje
1.3.2005 21:27:36   
Anonimen
Jaz sem pa ga v začetku milila zunaj, če se prav spomnim. Mi je ostalo še od sestrinih otrok, izgleda, da so včasih res tako delali. Pa saj itak moraš imeti neko "odlagalno" površino, kamor boš dala dojenčka, ko ga boš vzela iz vode.

(odgovor članu Tasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kopanje
1.3.2005 21:57:38   
san
pri nas je patronazna banjico kar v najino spalnico nesla in ga na postelji namilila, nato pa v vodo dala, namrec kopalnica je zelo majhna in se nekako ni dalo tam notri nic narest
no jaz sem ga potem kar direkt v banjico dajala, brez predhodnega miljenja
vcasih sem ga tudi kar v umivalniku umila, pa je prehitro zrasel :):)

cim manj kompliciraj pa bo

lp sandra

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kopanje
1.3.2005 23:22:26   
Sabla
Jaz sem jo na začetku milila na previjalni,ampak ti povem da to ni glih dobro.Prvo kar je je bla mrzla,drugo pa,da se je že pri tem malo naveličala in ni uživala v vodiki.
Ti ga daj kar lepo v vodo-z eno roko ga drži pod pajsko,z drugo ga pa mili-to je pa tudi vsa umetnost.
Midva jo kopava v spalnici na likalni mizi.Fant jo je testiral tako,da se je z vso težo gor naslonil in če je njega zdržala...

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kopanje
2.3.2005 7:44:28   
dory
Mah ko je pr nas patronazka milila zunaj je tamal krical ko zmesan...pol sem ga pa sama dala direkt v vodo pa je blo...tamal uziva,jaz pa tudi ...kopamo pa se vsak dan pred spanjem :)

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kopanje
2.3.2005 8:00:55   
Mina1
Ne kompliciraj, važno je, da se otroček ne ustraši vode in da bo kopanje zanj "fajn dogodek".

Meni je glih včeraj patronažna rekla (rodila sem 18.2.2005 drugega:modri:), da prvič ona pokaže, da potem bom pa itak naredila po svoje oz. tako kot se meni zdi prav;)

Torej: naredi tako, da bo vse pri roki, da bo toplo in čimmanj kompliciraj. Miljenje itak ni priporočljivo preveč, sploh sedaj v zimskem času. Ti ga po teleščku zmasiraj v vodi z uno mini brisačko, ki se jo da na roko;). Glavno, da :duda: uživa v vodi.

pa-ap, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kopanje
2.3.2005 9:27:46   
Tasika
Hvala punce za nasvete. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Torej bo v kopalnici dovolj prostora, rabim pa samo banco za 1.500 sit. Juuhuu!

LP

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kopanje
2.3.2005 10:15:12   
Naja31
Tasika,

kje dobis banjco za 1.500 sit?
Jaz sem vecraj gledala v Arielu in je bila najcenejsa 4.000. Pa ce pristejem se stojalo za 5.000 smo ze na 10.000.

Lp, Naja

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kopanje
2.3.2005 10:45:16   
Anonimen
Ja, ampak meni še vseeno ni jasno, kaj pridobiš, če ga daš direktno v vodo, prostorsko mislim. Kam ga boš pa položila, ko ga boš vzela iz banje?

(odgovor članu Tasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kopanje
2.3.2005 13:03:51   
Sabla
Jaz sem jo kupila v Tušu za 1500,pa ji nič ne manjka.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kopanje
2.3.2005 13:34:38   
Tasika
Mislim da so bile takšne cene v BC, brez stojal. Z stojalom pa nekaj čez 6.000. Ampak me ne držat za besedo. Upam da gremo danes v shopping, pa bom poročala.

Glede prostora v koplanici je pa tako: odlagalna površina je prenizka za vsa ta miljenja (si bom hrbet polomila), bo pa ok za zavit našega srčka v brisačo, potem pa hop v sobo na previjalno in oblečt.

Tak je plan, kako bo pa v praksi pa ne vem :)))

LP

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kopanje
2.3.2005 22:37:51   
Anonimen
A takooooooo... čeprav si ne znam predstavljat, kaj hudiča zaena odlagalna površina bi naj to bila. Ampak to itak ni moja stvar. No, uživajte ob kopanju.

(odgovor članu Tasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?