Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dve gestacijski vrečki-skrbi 31.7.2008 12:35:23
|
|
|
|
piamaria
|
čestitke za PIKICO. kAJ JE PA REKLA g????? UPAM, DA BO VSE OK! Ja moji sestri se je sama izločila druga g. vrečka, jaz imam pa neljube izkušnje... pa ne bom o tem govorila.....držim pesti...menda je to tako usojeno, je umetnost, da sta se dva hkrati uspela prebit, pa naj bo kar eden in zrav... ne jokaj, POGUMNO SAJ BO!
|
|
|
|
RE: Dve gestacijski vrečki-skrbi 31.7.2008 12:37:10
|
|
|
|
Abra
|
Po vsej verjetnosti je še prezgodaj. Lahko, da bo čez en teden že v obeh utripal srček. Če pa slučajno z enim ne bo nič, ne bo z drugim zaradi tega nič narobe. Takih primerov je kar precej. Druga vrečka bo odmrla in se absorbirala ali pa izločila. Do SS pa zaradi tega ne bo prišlo. Bodi pozitivna in vso srečo
|
|
|
|
RE: Dve gestacijski vrečki-skrbi 31.7.2008 12:37:33
|
|
|
|
Katjusa
|
držim pesti da bo vse vredu ne jokaj misli pozitivno in poskušaj se veselit da boš imela 1 pikico.... veliko takih nosečnosti se pripelje srečno do konca in misli na tiste s srečnim koncem.... držim pesti
|
|
|
|
RE: Dve gestacijski vrečki-skrbi 31.7.2008 14:45:43
|
|
|
|
babyg
|
Hvala za odgovore. Jaz res upam, da bo z mojim malim srčkom vse v redu. Mene najbolj skrbi, da bi tista prazna gestacijska vrečka kaj "povzročila"!! Res upam,da bo vse o.k.
|
|
RE: Dve gestacijski vrečki-skrbi 31.7.2008 14:55:21
|
|
|
|
sunny24
|
Oj. Meni je G tudi na UZ dobila še eno prazno vrečkico in mi zagotovila, da naši pikici nič ne škodi. Se pa mal izloča ven, mal sem še krvavela ni pa HB nič narobe. Tko, da kar uživej!!!
|
|
|
|
RE: Dve gestacijski vrečki-skrbi 31.7.2008 18:28:38
|
|
|
|
babyg
|
Hvala! Sem kar malo potolažena. Mam pa že čez 14 dni še en pregled,da vidimo,kaj bo. Res upam,da ne bo nič narobe.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?