Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež CAM BYE BYE iz prejšnjih paketo... 31.7.2008 16:45:00
|
|
|
|
yaris
|
Oj.Mi sedaj uporabljamo ta jajček za našo . Pred njo pa ga je imel še naš sin, ki ima sedaj dobri dve leti. Dobili smo ga pa od moje sestrične in v njem je bil tudi njen sin, tako da je bil jajček kar dosti krat uporabljen. Mi smo zadovoljni z njim, samo zadnje čase moramo pazit kako prenašamo v njem ker je začel nekaj ročaj štekat. Maxi cosijev jajček pa je sigurno boljši, vsaj na testiranjih ga zelo hvalijo. Če bom morala zaradi ročaja kupit nov avtosedež 0+, bom sigurno kupila maxi cosijevega. lp
|
|
|
|
RE: avtosedež CAM BYE BYE iz prejšnjih paketo... 2.8.2008 10:40:32
|
|
|
|
**NiNa**
|
Bubamara Ja Lupinico od CAM BYE BYE so morali odmakniti iz sezmama, ker se je na testih slabše odrezal in je padalo zelo veliko pritožb in menda tudi tožb na ministerstvo, da dajejo tako "nevarne" sedežke v pakete. Potem so nekaj na hitro ukrepali in so nekaterim staršem lupinice tudi zamenjali. Od takrat naprej so v paketih maxi cosi-jeve lupinice, ki pa so na testih med boljšimi. Menda se je pri Cam-ovih pri testih med trki čelno in bočno polomila plastika, ki drži varnostni pas in je stolček poletel po avtu . Upam, da sem prav seznanjena, ker je le že 2 ali celo tri leta že od tega ko sem o tem nekaj brala. Če in prav naj me kdo popravi, ker res ne bi rada dajala lažnih informacij. Lep pozdrav , Nina
|
|
|
|
RE: avtosedež CAM BYE BYE iz prejšnjih paketo... 2.8.2008 20:09:46
|
|
|
|
Bubamara
|
če sem jaz prav seznanjena, so en sedež prej morali umakniti(CAM NANZA al neki tacga) in so potem ravno dali CAM BYE BYE namesto tega.ta CAM BYE BYE pa je na testih dosegel zadovoljivo mesto...vsaj takrat... ne vem pa kako to da so zamenjali pol za maxicosi...oz nisem nikjer zasledila do zdaj, da CAM BYE BYE ne bi bil več dovolj varen. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?