Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ikejin tepih, ki se preveč mucka - kaj st... 2.8.2008 20:46:28
|
|
|
|
lotoska
|
Če se da, bi ga lahko kako oprala, tako da se mucke sprimejo. Drugač pa ne vem, mogoče ga narahlo z lakom za lase pošpricaš. Jaz bi tako naredila.
|
|
|
|
RE: Ikejin tepih, ki se preveč mucka - kaj st... 6.8.2008 8:37:59
|
|
|
|
skokica01
|
Bomo poskusili še to. Hvala!
|
|
|
|
RE: Ikejin tepih, ki se preveč mucka - kaj st... 6.8.2008 8:44:09
|
|
|
|
Marogica
|
Tepih je 100% volna, tako, da jaz ga ne bi prala. Vprašaj mogoče v čistilnici, če poznajo kakšno finto, ali pa se bo, upam, tukaj javila kakšna, ki ve, kaj narediti. Sama žal ne vem.
|
|
RE: Ikejin tepih, ki se preveč mucka - kaj st... 6.8.2008 22:17:33
|
|
|
|
Rožica I
|
Tudi jaz sem kupila v Ikei velik rdeč tepih za v dnevno- mucke sem sesala še eno leto po nakupu, sedaj pa je končno mir . Ni mi pa jasno, kako sploh lahko izgleda kot nov, glede na to koliko muck je šlo stran ?!
|
|
RE: Ikejin tepih, ki se preveč mucka - kaj st... 7.8.2008 7:43:44
|
|
|
|
Pauline
|
Imeli smo enake težave z otroškim tepihom. Ko smo prvega kupili sem čakala, da se je sam zmuckal in sem ga sesala k' blesava par mesecev.....v drugo sem bila bolj inovativna in sem ga že prvi dan " prebožala " z mokro gumijasto rokavico, nato pa še posesala in se ni več muckal.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?