Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A katera rabi vagisan in canesten? 30.7.2008 22:42:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Glede na to, da so to zdravila na recept, se jih ne ponuja kar tako preko foruma.
|
|
RE: A katera rabi vagisan in canesten? 30.7.2008 22:45:08
|
|
|
|
Naja31
|
A ni vagisan v prosti prodaji? No, vseeno, pišite na zs, če katera potrebuje.
|
|
|
|
RE: A katera rabi vagisan in canesten? 30.7.2008 22:49:26
|
|
|
|
urška
|
lahko jih daš pa tudi na karitas. mislim da jih oni potem dostavijo na brezplačno kliniko - za tiste, ki nimajo zdr. zavarovanja. kolikor vem, jim vedno primanjkuje zdravil.
|
|
|
|
RE: A katera rabi vagisan in canesten? 30.7.2008 22:56:00
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 A ni vagisan v prosti prodaji? V bistvu ni. Ampak moj mož je lekarnarki enkrat ful zatežil, da zakaj hudiča rabiš recept za mlečno kislino ? In ga je malo čukasto gledala in mu jih prodala brez recepta . Sicer bi jih pa jaz na tvojem mestu prišprala, nikoli ne veš, za katerim ovinkom te čaka kaka napadalna gliva, hehe. Jaz jih vedno vzamem preventivno ob jemanju antibiotikov, da ne fašem vnetja.
|
|
|
|
RE: A katera rabi vagisan in canesten? 31.7.2008 8:52:06
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz bi jih tudi na tvojem mestu prišparala, ker ne veš, kdaj jih boš rabla, pa ne bo treba na pregled.
|
|
|
| Stran: [1] |
Študij in otrokAnjušaAli ste zanosile v času šutdija?DA (
34%)
NE (
66%)
Število vseh glasov: 264Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!