|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev ob dojenju
30.7.2008 16:49:04   
Ciril
Drage dame pozdravljene.... enako temo sem sicer ze odprl nekje, ampak ker razlicne uporabnice, pisete v razlicnih forumih, si bom dovolil in se ponovil......
Jaz in moja boljsa polovica, imava hcerkico ki bo v avgustu dopolnila eno leto. Mala se se vedno doji, ampak recimo temu en konkreten obrok dnevno. Prisla sva na idejo, da bi imela cimprej se enega, saj nama ni prevec do tega, da bi imela solarja in dojencka... ksratka zeliva majhno razliko....
Zdej pa mene zanima (vem, da pred prvo menstruacijo je treba imeti blazno sreco, da ujames ovulacijo a vendarle)... ali obstajajo kakrsnekoli metode, kako bi lahko malo pospesila "proizvodnjo".... ALi ce vprasam drugace.... se da storiti kaj (cajcki tabletki, polozaji....) da bi se lahko hitreje prijelo?

Drage dame, hvala za potrplenje ob branju, in se bolj hvala za vase cenjene odgovore in pomoc...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev ob dojenju
30.7.2008 16:56:49   
Anonimen
Nič ne hitita saj bo. user posted image Posvetita se vajini pikici, ki vaju potrebuje.
Če je tako majhna razlika je potem večji otrok za moje pojme kar malo prikrajšan.

(odgovor članu Ciril)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2008 16:58:55   
Anonimen
Zdej pa mene zanima (vem, da pred prvo menstruacijo je treba imeti blazno sreco, da ujames ovulacijo a vendarle)...

Seks vsak dan in je ziher ne zgresis user posted image .

(odgovor članu Ciril)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 17:53:37   
tinaaja
TU najdes vse na to temo.. V sloveniji ni kaj dosti znano o Vitexu in podobih zadevah, ki psopesujejo prihod M ob dojenju, ureditev lutealne faze, itd... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 17:55:38   
Naja30
Jaz sem zanosila ob dojenju s tem, da sem že imela menstruacijo.

Da pa ne bosta zamudila ovulacije, ker še nima tardeče, pa seksajta vsaj na 2 - 3 dneve. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2008 18:02:19   
Eva*
samo akcija pa bo...

< Sporočilo je popravil Eva* -- 30.7.2008 18:04:16 >

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2008 18:08:52   
Ciril
hmmm.. najprej vsem skupaj najlepsa hvala za odgovore....  Mel bi pa se eno vprasanje... jaz sem fantek, pa se na te stvari bolj ubogo razumem... Koliko casa pretece da zenska po porodu ponovno ovulira... skratka od poroda do prve ovulacije, ko je spet "plodna"... Vem sicer da je to verjetno od primera do primera razlicno, a vendarle.... tko od oka, neka skrajna meja?... Leto dni? dve leti? lahko celo vec?.....

hvala punce!

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2008 18:30:53   
tinaaja
Zelo odvisno od zenske do zenske. Ene kljub polemu dojenju dobijo M po 6 tednih, druge pa tudi po 2 letih ne. Preberi moj link zgoraj, ti bo vse jasno. Je razlozeno tocno to - zanositev ob dojenju = TTC and breastfeeding (TTC= trying to concieve)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2008 9:14:28   
Blejka26
tudi jaz sem zanosila ob dojenju,tko da dojenje ni nobena ovira.Res pa je da če bosta sexala vsak dan,potem ne bosta morala zgrešiti.vso srečo vama želim

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2008 14:39:11   
Ancy
Ovulacija se kot je omenila Tinaaja pojavi pri vsaki ženski drugače, lahko celo ovulira in sploh še nima menstruacije zato je najbolje da enostavno probavata..... spolni odnosi na 2 dni pa bo user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

carski rez
v3sn4

Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?

spinalni blok (36%)

splosna anestezija (64%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!