Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:21:20
|
|
|
|
naja17
|
In s takimi bebci se ni potrebno obremenjevati.
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
na žalost je treba z njimi delat, vsaj vem da ima dva obraza. ampak kaj mi pa to vedenje sploh rabi ? NIČ.
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:28:23
|
|
|
|
Dream
|
Če bi te imel nekdo namen povabiti, ne bi spraševal tvojhe sodelavke. Res se ne splača obremenjevat s takimi bebci... Sicer pa čez 7 let vse prav pride, kajne?
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:30:45
|
|
|
|
Dream
|
In mimogrede sem bila na istem kot ti. Ampak sem trmarila naprej in se z delom dokazovala, tako da bi mi lahk pred noge zmetali ne vem kolk tovornjakov polen, pa ne bi klonila. Res pa je, da odnosi niso najbolj prijetni in včasih komaj čakaš, da je služba za tabo...
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:33:53
|
|
|
|
ključek
|
Če bi te imel nekdo namen povabiti, ne bi spraševal tvojhe sodelavke. Res se ne splača obremenjevat s takimi bebci... Sicer pa čez 7 let vse prav pride, kajne? se podpišem.
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj verjetno ni edina v službi s katero lahko komuniciraš. Zdej vsaj veš kakšna je in jo tako sprejmeš, imaš striktno samo poslovne odnose, lahko navržeš še kako o vremenu a vedno imaš v mislih kakšna je zato dlje ne greš. Eh zaradi tega se ni za obremenjevat, sem bla na istem pa vem, da vse mine.
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, odnosi pa res niso "prijetni", ma, je na višjem položaju, in sem pač tista, ki mora biti ponižna. Ampak ti "dojadi" zahrbtnost, na bruhanje mi gre to. Zakaj ne obstajajo samo iskreni ljudje? Zakaj??
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:50:58
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Saj verjetno ni edina v službi s katero lahko komuniciraš. Zdej vsaj veš kakšna je in jo tako sprejmeš, imaš striktno samo poslovne odnose, lahko navržeš še kako o vremenu a vedno imaš v mislih kakšna je zato dlje ne greš. Eh zaradi tega se ni za obremenjevat, sem bla na istem pa vem, da vse mine. Pri meni je bila žal edina (ne samo v pisarni ampak na splošno edina ženska v kolektivu, ker smo manjše podjetje). Ampak sem vztrajala na svojem!
|
|
|
|
RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi 30.7.2008 11:54:06
|
|
|
|
Bethany
|
Če bi bili vsi pošteni in iskreni, bi bilo prav dolgočasno Tako pa smo ljudje na različnih nivojih rasti, kar je seveda razumljivo. Tudi pri meni v službi imam opravka s takimi debilnimi sodelavkami, pa ni niti malo prijetno, in sem včasih prav žalostna, ko vem, kako fajn bi se lahko razumeli in imeli, saj vedno več časa preživljamo med službenimi stenami. Ampak... žal tako ne gre. Se prepričujem, da takšni ljudje niso vredni niti malo moje energije in živcev in jih kolikor se le da ignoriram. Striktno poslovno in nič več. Sicer pa, poskušam razmišljati pozitivno in se do vseh obnašati tako, kot pričakujem, da se drugi do mene in včasih so rezultati prav zanimivi ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?