Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sporazumna pogodba............. 30.7.2008 13:40:19
|
|
|
|
Luni
|
Imate mejo določeno s strani geodeta ter GU? Jaz bi najprej to naredila
|
RE: sporazumna pogodba............. 30.7.2008 13:49:34
|
|
|
|
ključek
|
ja, mejniki so jasno vidni. ampak bi škarfo naredili skupaj, vsak 1/2 plača, ampak jaz želim imeti vse črno na belem, ne pa da se bo kdo čez 5 let spomnil, da kej ni po "reklcih"..............treba je napisati, da se obe stranki strinjata s postavitvijo ograje na mejo, ograja bo last obeh strank, vsake do 1/2, vsak plača svoje del računa (izstavljena bosta itak dva, za vsakega posebej). aja, škrafa bo v bistvu na najini parceli, ampak čist na meji..............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.7.2008 13:50:13 >
|
|
|
|
RE: sporazumna pogodba............. 30.7.2008 14:15:53
|
|
|
|
Pikec
|
Pogodba po stvarnopravnem zakoniku ne more biti drugačna kot sporazuna. V nasprotnem primeru je nična. To kar si napisala napisši v obliki členov, pa bo. Podpišeš in neseš overit (tud na EU). Če ne zaupaš sebi, pa naj ti napiše kak pravnik ali odvetnik. Ni treba notarja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?