|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Salzburg,Bavarska
29.7.2008 23:38:41   
megalodon
Rabil bi majhno pomoč pri iskanju prenočišča. Sem kar vešč v iskanju po internetu a mi je tu zmanjkalo idej. Družina (3 manjši otroci), bi si radi malo ogledali Salzburg in okolico (Bavarska). Z iskanjem zanimivosti ni težav, večja pa je najti primeren (beri prost in cenovno ugoden apartma). Lani sem poslal kar nekaj poizvedovanj pa je vse zasedeno(tako je vse padlo v vodouser posted image ).
Ker z user posted image ne moremo iti na sistem, saj bomo na kraju samem nekaj dobili (kaj pa če bo vse polnouser posted image ) in ker je po mojih izkušnjah v bolj "znanih" krajih zasedenost skoraj 100%, pozna mogoče kdo kak bolj "odročen" kraj za nastanitev a še vseeno blizu Salzburga (radius 20-30 km)? Za vsako informacijo že v naprej najlepša hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Salzburg,Bavarska
30.7.2008 9:26:11   
Saskia02
mi smo bili lani za 1 maja v salzburgu. imajo super stran s hoteli, ampak bližje ko smo bili datumu manj razpoložljivega je bilo na voljo. tako sem 14 dni prej rezervirala, ker drugače so ostali res samo dragi hoteli.

še eno leto prej smo bili v avgustu v avstriji. na blef. 1-nočitev smo hitro dobili v eni od vasi med zell am see in salzburgom. druga nočitev naj bila pri jezeru wolfgangsee, kjer je bilo vse polno. niti ene postelje 10 km naokrog, nisem mogla verjet. smo prevozili do bad ischla, da smo našli!

tako, da išče čim dlje od jezer!!

(odgovor članu megalodon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?