Lenny
|
Dva mlada japija igrata golf, za prihodnje poslovne odnose!Lepo napredujeta od luknje do luknje, tik pred zadnjo luknjo pa dve ženski mencata in mencata in se tudi po treh urah ne premakneta naprej! Pa pravi prvi japi:"Grem jaz vprašat, če naju spustita naprej!" Že napol poti se obrne in z pogledom obrnjeniom v tla gre nazaj! Pride do drugega in pravi:"Tisto sta moja žena in ljubica!" "Zelo nerodna zadeva", pravi drugi, "grem jaz vprašat!" Tudi drugi se na pol poti obrne in gre nazaj. Pa pravi prvemu:"Kako je svet majhen..."! :) Srečata se dva pijančka in se pogovarjata: Joško: "Zivjo Franci, kako si"? Franci: "Dober, pa ti"? Joško: "Tudi dobr. A se kaj piješ"? Franci: "Pijem, pijem, saj veš, žeja. Kaj pa ti"? Joško: "Normaln, tud jaz sem žejen". Franci: "A nis bil ti na zdravljenju proti alkoholizmu"? Joško: "Bil, 3 mesce": Franci: "Zakva pa pol se piješ"? Joško: "Ja, zašuštral so me, zašuštral. :) Japonski turist prileti na Brnik, kjer ga počaka taksist v golfu, da ga odpelje v Ljubljano v hotel. Med potjo ju po avtocesti prehiti toyota. Japonec poskoci: "Toyota!!...Very fast....made in Japan!" Par minut kasneje ju prehiti se nissan. Japonec spet poskoci: "Nissan!...very fast...made in Japan!" Prideta pred hotel Slon, in Japonec vprasa, koliko je dolzan. Taksist: "That will be...13000 tolars." Japonec: "13000 tolars?...That's expensive!!" Taksist mirno: "You know....taximeter very fast...made in Japan!" :) Predsednik Uprave je dobil za darilo karte za koncert Shubertove 'Nedokončane simfonije''. Ker ni mogel iti na koncert je dal karte managerju in mu rekel naj se ga udeleži namesto njega. Ko ga je naslednji dan vprašal ali je užival v koncertu, mu je manager predal naslednje poročilo: 1. V opazovanem obdobju štirje glasbeniki oboe niso imeli kaj delati. Njihovo število je potrebno zmanjšati, njihovo delo pa razdeliti ostalim v orkestru, da ne bi bilo razlik v številu aktivnostih. 2. Vseh 12 violinistov je igralo na identične note. To je nepotrebno podvajanje in osebje te sekcije je potrebno drastično zmanjšati. 3. Ni potrebe, da pihalci ponavljajo dele, ko si jih že odigrali godači. Če bi se umaknili vsi deli, ki se ponavljajo, bi se lahko koncert skrajšal z dveh ur na 20 minut. 4. Če bi Schubert poskrbel za te stvari, bi verjetno tudi dokončal simfonijo. :) PREPOVEDANI UŽITKI "Gospod župnik, ali lahko ob petkih spolno občujem?" "Seveda lahko, ampak samo s svojo ženo! Ob postu so užitki prepovedani!" :) PARLAMENT Prideta dva komarja v parlament in se dogovarjata kdo bo koga. Prvi: Daj ti Jelincica, jaz bom pa Janšo. Drugi: Daj rajši ti Jelincica, jaz vozim... :)
|