Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prva zanositev po HSGju. Kaj pa druga? 1.3.2005 13:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, tukaj vas je veliko, ki se trudite, ki vam je uspelo po naravni poti ali s kakšno pomočjo.... Zanima me, če je katera tukaj, ki je prvič zanosila po HSGju in se sedaj trudi drugič zanosit? Oz. a je bila potem druga zanositev "čisto po naravni poti" - torej brez kakšnih preiskav? Ali ste šle zopet na HSG? Z možem sva se namreč 2 leti trudila, predno sem zanosila. Pa še to sem najprej jemala Klomifen, mož je naredil spermiogram, jaz HSG-izvidi si bili pri obeh super. No, takoj po HSGju sem zanosila, rezultat je Filip:love: Sedaj se "trudiva" za drugo pikico. Pa nekako ne gre :ups: Mogoče sem milsila, da bo šlo v drugič kaj hitreje :ups: Saj je časa še dovolj, vendar bi rada, da ne bi bila med otročkoma velika starostna razlika.:)
|
|
|
|
Prva zanositev po HSGju. Kaj pa druga? 1.3.2005 13:18:17
|
|
|
|
alpog
|
Kar k tvojemu zdravniki, pa naj ukrepa!
|
|
|
|
Prva zanositev po HSGju. Kaj pa druga? 1.3.2005 16:24:06
|
|
|
|
TANTRA
|
Živjo, jaz sem imela z prvo zanositvijo precej težav, hcg, laparaskopijo, ki sta pokazali, da nimam ovulacij. Po Klomifenu sem v tretje zanosila. Po dveh letih sem dobila na jajčniku cisto in zdravnica mi je odredila hormonske tablete Diane, ki so hkrati kontrac. da bi cista izginila. Po prenehanju jemanja nisem takoj dobila menstruacije in se mi ni zdelo nič čudnega, ker sem jih imela zelo neredne... Ko je napočil dan pregleda sem ugotovila, da sem že precej noseča (okrog 8 tednov) in nisem mogla verjeti, saj mi je rekla, da se bomo še mučili... Sedaj pa sem ponovno v isti situaciji. Po prenehanju jemanje KT sem ob prvi ovulaciji (čeprav nisem dobila menstruacije) spet noseča... Torej živi dokaz, slab začetek, dober konec... Hormoni vse uredijo, če ni drugih problemov...Pa ne smeš biti s tem obremenjena... Veliko sreče saj bo....
|
|
|
|
Prva zanositev po HSGju. Kaj pa druga? 1.3.2005 18:38:51
|
|
|
|
svizc
|
TANTRA,kdaj si ti ugotovila da imaš ciste ko si hotela ponovno zanosit pa ni šlo ali ko si šla na normalen ginekološki pregled8)8)8) Jaz se namreč trudim v drugo pa nekako ne gre in ne gre.ali naj obiščem ginekologa ali naj še malo počakam, da vidi če je kaj narobe.s prvim otrokom je šlo hitro in brez problemov je pa res da ko sem v drugo zanosila da je bil plod omrl ginekolog pa ni vedel pravega vzroka samo naj se trudimo naprej :sloncek::sloncek:pa redno na dva do tri dni. za odgovor se vnaprej zahvaljujem :miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?