|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG
1.3.2005 13:05:13   
nnn
Pozdravljene!

Že spet ena nova ki se muči. Vaše pogovore spremljam vsak dan in zdaj me nekaj zanima. Bila sem na HSG po katerem sem imela nekaj rjavordečega izcedka ampak malo. Danes pa sem opazila rjavi izcedek ki ga je več in nevem zakaj. Ali mislite da je lahko menstruacija (do menstruacije je sicer še 10 dni) ali je lahko kakšno vnetje?
Ima katera izkušnje s tem?
Prosim pomagajte.

Lp vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HSG
1.3.2005 13:45:22   
tinkamiška
nnn, lepo pozdravljena med nami:rozica:

Žal ti ne znam odgovoriti na tvoje vprašanje, ti bo pa sigurno katera, ki ima več izkušenj z HSG-jem.
Mislim pa da to M še ni. Kdaj si imela HSG?

Kakorkoli ti želim, da M pride čimprej in na to veselo:sloncek::sloncek::sloncek: in rezultat:modri::roza:!

Srečno:rozica:

Tinka

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HSG
1.3.2005 13:52:16   
Palčica
nnn,

Koliko je od HSG-ja?
Mene se je ta rjavkasto rdeč izcedek držal ene tri dni ali štiri.Ni ga sicer bilo veliko,a kapljalo je...Tko,da,če si tudi ti pred kratkim bila na HSG-ju,je to pomoje to.

lp,
Palčica

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HSG
1.3.2005 13:53:55   
nnn
HSG sem imela 24.02.2005

lp

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   HSG
1.3.2005 14:02:30   
Palčica
Po moje te nima kaj skrbet.Mislim,da je to to.

Palčica

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   HSG
1.3.2005 14:07:20   
nnn
Hvala, upam da res.

NNN

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   HSG
1.3.2005 14:16:26   
Mijavček
Oj!

jaz sem ti odgovorila že pri mojem postu, dodala bi samo, da pomojem tudi ni nič kaj takega.
Meni niso nič rekli, da bom kaj krvavela in sem celo paniko zagnala, potem mi je pa moja G rekla, da je to normalno.
ne vem sicer kolikšno krvavitev imaš ti, če te pa ful skrbi, pa pokliči svojo G ali pa kar na gineko. urgenco. Škoda, k ni Pušenjaka ta teden.
Jaz sem mela HSG dva dni pred tabo, pa še danes čitim, da me nekaj špika tam dol.
Predlagam, da čimbolj počivaš. men je sestra rekla samo, da naj se tri dni mal pazim in naj ne grem lih snega kidat, ko sem po treh dneh kuhala kosilo in obešala perilo, pa me je moj telešček kaj hitro opozoril, da naj počivam, ker me je takoj začelo v križu bolet.

Srečno!

Mijavček :muca:

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   HSG
1.3.2005 16:04:37   
Čebelica - trot
Pozdravljena!

V kolikor tvoja temperatura ni nič povišana, se nimaš še kaj bati. Povišana TT pa je znak, da je prišlo do vnetja in v takem primeru greš kar v bolnico na antibiotike - najboljše in je v dveh dneh ok.

Lpe pozdrav!

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   HSG
1.3.2005 16:29:55   
TANTRA
Ko sem jaz pred leti imela HCG sem dobila antibiotik in teden bolniške. Sem krvavela in imela precej izcedka.me je tudi zelo bolelo. V začetku sem imela tudi malo vročine. Toda zdravnica je rekla, počitek dokler se telo ne sčisti.
Veš, ženske smo si med seboj različne. Ene zelo občutljivo reagirajo, druge pa kar dobro prestanejo... Isto je v nosečnosti...
Zato, kar počakaj da izcedek mine, ni nič nenavadnega če bo malo dalj trajal, le če ne bo kakšnih hudih bolečin ali nove vročine, ki naznanjajo vnetje.

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   HSG
2.3.2005 8:50:31   
nnn
Hvala vsem za odgovore, res se počutiš bolje ko dobiš kakšen nasvet. Moram reči da danes izcedka skoraj ni več, upam da ga tudi ne bo. Vročine včeraj nisem imela, tako da res upam da vse skupaj ni nič. Še bolj bi bila pomirjena če bi se lahko pogovorila s svojim ginekologom, vendar je na dopustu.
Glede samega HSG pa - BOLI KO ŠUS. Imam neprehodni desni jajcevod, za druge stvari (upam da ni nič drugega, vendar dvomim) pa še ne vem ker imam kontrolo čez 3 tedne. Po posegu antibiotika nisem dobila, doma pa sem bila 3 dni.

(odgovor članu nnn)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?