ronja
|
Verjetno jo crklja in lupčka kot bratec - mene tudi moj bratec včasih crklja, če je zraven, recimo ne bo dovolil,da jaz nesem vrečko, ampak jo bo on, pa me objame, itd... ampak seveda je to vse popolnoma neseksualno. In od partnerja si pač želiš še kaj drugega... Je pa res, da so stvari malo povezane: fant, ki te bo med nosečnostjo dojemal podobno kot prej, bo z veseljem seksal s tabo, ampak te pa ne bo nosil po rokah (tak je moj ), fant, ki pa mu je sveta, bo pred tabo polagal rdečo preprogo, nosil vse, pazil na sonce, skrbel, da imaš vedno vodo, ma vse, ampak bognedaj, da bi se te dotaknil... PO moje mu lahko pomagaš, če se NEŽNO pogovarjata o vaju, o otročku, o tem, kako seks vpliva nanj (če ni nič narobe, je seks čisto zaželen tudi v ), razloži mu, da ko je tebi lepo, je lepo tudi otroku, ker dobi endorfine po krvi,... Pa da ga imaš rada in bi rada spet čutila tisto intimo... Če ti pa kaj pomaga, midva že več kot mesec dni nisva seksala in vsaj še en mesec ne bova, mogoče do konca (na to si sploh ne upam pomislit...)! Res da so razlogi zdravstveni in je zato po eni strani lažje zdržat, po drugi je pa še težje, če oba bi, pa ne smeta. Če veš, da njemu ni, potem pač ne rineš vanj... Da je stvar še težja, se jaz še vzburit ne smem, kar pomeni, da se tudi poljubljat bolj strastno ne smeva... Ne vem, če ti to kaj pomaga, ampak včasih paše, če vidiš, da nisi edini na svetu s takim problemom... XX strani seveda gleda, saj je normalen moški, ki rabi toliko in toliko spolnosti in ker je pač nima s teboj, se igra sam s sabo. Se strinjam, da je trapasto, da se vsak od vaju sam samozadovoljuje, če bi se lahko skupaj, ampak s kreganjem tega gotovo ne boš dosegla, prej obratno. Tak da probaj bit nežna in razumevajoča do njega - razloži mu, da si ti še vedno ti, da je otročiček zaščiten, da nima pojma kaj se dogaja in da po porodu ne bosta smela seksat vsaj par tednov (priporočajo 6, se pa ne držimo vsi;), pa da ko bo otročiček, se tudi ne bo dalo kadarkoli - zdaj imata pa še zlati čas... Vprašaj ga, kaj ga mori, razloži mu magari anatomijo, vse ovoje, pa vodo, ki obdaja malo bitje, da ne čuti čisto nič, razen rahlega zibanja... Povej mu, da ti je všeč, da bi se ga rada TI dotikala,... Saj morata po moje to samo enkrat ali dvakrat premagat, da mu bo res kri zavrela in bo planil po tebi, potem bo pa itak ugotovil, da si še vedno ista, samo noseča;)
|