|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča po 1. poskusu?
28.7.2008 16:36:14   
bejbika81
Pozdravljene!
Sem nova in zanima me, če se je že kateri zgodilo, da je takoj po končani user posted image , ko še ni bilo ovulacije, zgodilo da bi po 1. poskusu zanosila? Lahko sploh zanosiš 1 teden pred ovulacijo?
Pa brez zamere za vprašanje in hvala za odgovore...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča po 1. poskusu?
28.7.2008 17:00:38   
nf
Hmmm user posted image  Mislim, da zanositev brez ovulacije ni mogoča. Res pa je, da spermiji preživijo skoraj en teden, tko da...

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2008 17:01:16   
NADA79
Ja jaz sem ena izmed njih...ZM je bila 11.2.2007-17.2.2007, zanosila sem 18.2.2007 in rodila 22.11.2007 fantka Davida. Pa še to, po kitajski tabeli naj bi imela punčko...no pa imamo punčko z napako user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2008 17:12:22   
Gina
Vse tri otroke sem zanosila takoj po M, oz. tretjega celo med M, vse tri v prvem poskusu. Prvega otroka sem zanosila 5 dni pred ovulacijo, drugega 3 dni pred ovulacijo, tretjega pa ne vem točno. Sem pa pri tretjem otroku imela precej krajše cikluse kot pred prvim otrokom in precej daljše M, zato zanositev med M.

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2008 18:22:12   
.Anonimna.
IZVIRNO SPOROČILO: bejbika81

Pozdravljene!
Sem nova in zanima me, če se je že kateri zgodilo, da je takoj po končani user posted image , ko še ni bilo ovulacije, zgodilo da bi po 1. poskusu zanosila? Lahko sploh zanosiš 1 teden pred ovulacijo?
Pa brez zamere za vprašanje in hvala za odgovore...

LP

Lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2008 20:32:35   
Hator
Izjemoma se lahko zgodi, da je O takoj za M, menda je možno tudi vmes, ampak res izjemoma.

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2008 21:12:47   
Kaja30
Seveda lahko zanosiš takoj po M ali tik pred njo. O ni nujno vedno sredi cikla. Lahko je prej ali pozneje.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2008 7:29:57   
gbranka
pozdravček

moje mnenje je, da niso pri vseh ženskah ovulacije ravno na sredini ciklusa. Ljudje smo si različni, pa spermiji tudi kar nekaj časa živijo. Torej je vse mogoče.

na varne in nevarne dni se res ni za zanašati.

lp
Branka

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2008 10:58:25   
lexl
Tudi jaz sem zanosila takoj po menstruaciji.

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.7.2008 11:15:02   
bejbika81
Saj dejansko nekako planiramo, da bi bil čas za starševstvo. Želim si, da bi se čimprej zgodilo... Sem zelo neučakana ampak mislim, da ko bo prišel moj čas, bo prišel.
Pa hvala za odgovore

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.7.2008 11:23:24   
sharona
jst sem zanosila 8. dan po M v prvem poskusu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?