|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grrrr, ta tašča!
28.7.2008 15:06:29   
tažana
Vedno mora biti nekaj posebnega! že tako ali tako ji nimam prav dosti povedati in se bolj kot ne iz vljudnosti nasmiham njenim ugotovitvam, sedaj pa mi še komplicira na 100 načinov.
user posted image  ima rojstni dan pa smo se zmenili, da bo v sredo torta user posted image . Razbobnava naokrog potem pa me user posted image  pokliče da pride že danes user posted image .
in ker sem izrazila neodobravanje, sem dobila postreženo od mojega predragega, da itak jaz celo paniko delam okrog rojstnih dnevov user posted image user posted image .

Gladko sem povedala da doma nimamo nič za postrežt razen malinovca, tako da bo šel sedaj po torte iz slaščičarne in po sok user posted image . jaz pa tudi mignem ne user posted image user posted image user posted image .

Uf kako paše se izpisat user posted image . Ponavadi v jezi pospravljam, ampak danes ne bom... user posted image , da ne bo preveč lepo, ko dobimo obiske user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grrrr, ta tašča!
28.7.2008 17:07:23   
Anonimen
Sicer ne razumem čisto vsebine napisanega, kdo ima rojstni dan in kdo pride, ampak zakaj bi se sekirala? Vedeli so, da bo torta v sredo in če pridejo danes, naj pač pridejo danes, pač ne bodo dobili torte in vsega ostalega, kar paše zraven. bo pa več za vas ostalo.

Vsaj jaz se ne bi sekirala. Če imam v hladilniku kaj za postrečt, dobijo, drgač se morajo pa z vodo in bebi piškoti zadovoljiti. Če ima kdo o meni slabo mnenje zaradi tega, naj ga kar ima. Meni je bistveno, da se imamo mi trije fajn in da ostane veeeeliko torte zame user posted image . Mmmm, si mi naredila lušte s to torto.

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2008 19:29:20   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Sicer ne razumem čisto vsebine napisanega, kdo ima rojstni dan in kdo pride, ampak zakaj bi se sekirala? Vedeli so, da bo torta v sredo in če pridejo danes, naj pač pridejo danes, pač ne bodo dobili torte in vsega ostalega, kar paše zraven. bo pa več za vas ostalo.

Vsaj jaz se ne bi sekirala. Če imam v hladilniku kaj za postrečt, dobijo, drgač se morajo pa z vodo in bebi piškoti zadovoljiti. Če ima kdo o meni slabo mnenje zaradi tega, naj ga kar ima. Meni je bistveno, da se imamo mi trije fajn in da ostane veeeeliko torte zame user posted image . Mmmm, si mi naredila lušte s to torto.

user posted image  Se popolnoma strinjam. Tudi sama bi se kakšni dve leti nazaj sekirala, sedaj pa se predobro zavedam, da sem sama svoj gospodar in ne mislim letat v trgovino, ker si je nekdo "sprdnil" priti izven datuma, ko je bil povabljen (razen za primere, ko imajo tehten razlog).

In Tažana: user posted image  ker si se odločila, da ne migneš in da ne boš pospravljala!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2008 0:10:33   
Anonimen
A tvoja tudi user posted image

No ja, nisi edina user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2008 0:57:30   
massylou
Grrrrrrrrr, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2008 8:39:28   
snake
mene pa moja sploh ne moti, na živce mi gre ker je mojemu user posted image toliko oblek uničila ker ne zna prat, kar vrže v pralni stroj črno, rumeno..............mah kako ne morem razumet da ena ženska nima občutka za take stvariuser posted image

malo sem škavacala (smetila)

življenje je lepo

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2008 9:34:55   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
, da bo torta v sredo in če pridejo danes, naj pač pridejo danes, pač ne bodo dobili torte in vsega ostalega,

To je zato ker tašča pride premalokrat. user posted image

Mogoče pa tašči torta in ostalo sploh ni toliko pomembno, kot ji je sam obisk.

Če bi bila bolj pogost gost, bi se ne sekirali, tako pa pride samo ob posebnih priložnostih, pa je zato takrat bolj pomembno da jo lepo postreže s torto in ostalim.

Ampak stvari lahko reši tako, da taščo bolj pogosto vabi na obisk. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2008 11:39:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: snake

mene pa moja sploh ne moti, na živce mi gre ker je mojemu user posted image toliko oblek uničila ker ne zna prat, kar vrže v pralni stroj črno, rumeno..............mah kako ne morem razumet da ena ženska nima občutka za take stvariuser posted image

Zakaj mu pa ona pere?user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2008 12:04:35   
snake
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

ja ko nismo še živeli mu je ona prala, zdej pa sem jaz dobila pok robe ker živimo skupaj!!!
ful sem občutljiva na te stvari, tudi kako se obeša perilo, njo ne briga, vrže na štrik tako kot povleče iz stroja, jaz pa.....mora bit tako kot mora bit.................no zadosti, ne moremo bit vsi istiuser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.7.2008 12:35:26   
čipka
sem sama svoj gospodar in ne mislim letat v trgovino, ker si je nekdo "sprdnil" priti izven datuma, ko je bil povabljen (razen za primere, ko imajo tehten razlog).

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.7.2008 12:44:01   
ključek
user posted image Se popolnoma strinjam. Tudi sama bi se kakšni dve leti nazaj sekirala, sedaj pa se predobro zavedam, da sem sama svoj gospodar in ne mislim letat v trgovino, ker si je nekdo "sprdnil" priti izven datuma, ko je bil povabljen (razen za primere, ko imajo tehten razlog).

In Tažanauser posted image : ker si se odločila, da ne migneš in da ne boš pospravljala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.7.2008 22:20:38   
Barbara_L
Jooj a bi se dalo namesto teh ploskajočih smajlijev kaj napisat? Vidim, da ene komplicirate v nulo. Halo, a tudi to gledate, kako kdo obeša perilo? Pa prosim vas-glejte nase in se ne ozirajte na druge. Sekiranje je pred leti mene pahnilo v zdravstvene težave in sem se marsikaj naučila. Ne sekiram se za mnenje drugih, briga me, kako me kdo pogleda in kaj si misli o mojem obešenem perilu. Če dobim nenapovedan obisk, dam vedeti da nimam časa. Postrežem kavo in povem da nimam drugega. Naslednjič je vedno bolje!

Pa brez zamere.
LP

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2008 12:54:17   
lenika

ja ko nismo še živeli mu je ona prala, zdej pa sem jaz dobila pok robe ker živimo skupaj!!!
ful sem občutljiva na te stvari, tudi kako se obeša perilo, njo ne briga, vrže na štrik tako kot povleče iz stroja, jaz pa.....mora bit tako kot mora bit.................no zadosti, ne moremo bit vsi istiuser posted image

Boš pač obešala perilo tako kot tebi paše, ona pa tako kot njej paše.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2008 13:23:23   
pety78
O, tažana, a je danes tortica? Potem pa kar mi pridemo, če tašče ne bo. user posted image

Pa vse najboljše tvojemu dragemu. Kako si pa rešila v ponedeljek?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2008 13:55:45   
Anonimen

Ok, samo a res - zaradi tega se sekiraš? Pa tako lepo vreme je zunaj, sonček, toplo, kako je obešeno perilo pri vseh res pomembnih stvareh v življenju (npr. da smo zdravi, nasmejani,...) pa res ni pomembno, no.  Pismo, se mi luštajo tele tortice user posted image .

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.7.2008 15:19:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

in ker sem izrazila neodobravanje, sem dobila postreženo od mojega predragega, da itak jaz celo paniko delam okrog rojstnih dnevov user posted image user posted image .

Gladko sem povedala da doma nimamo nič za postrežt razen malinovca, tako da bo šel sedaj po torte iz slaščičarne in po sok user posted image . jaz pa tudi mignem ne user posted image user posted image user posted image .

To je pa čisto klasično moško pametovanje. Me zanima kok bi skakal, če bi res samo z malinovcem postregla. user posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.8.2008 22:44:28   
sneguljčica
Res je tvoj problem že mimo, ampak moram vseeno pripomniti...
Moja tašča je tudi taka. Na vnukov prvi rojstni dan je poklicala, da je peljal otroke k njej, da so se poslikali, na praznovanje popoldne pa ni prišla. Zato sem začela razmišljati, da se mogoče ne počuti dobro v družbi, ki je bila povabljena (s sestro imata malo distance zaradi zapuščinskih zadev). Potem sem to vzela s pozitivne strani: tašča na takih praznovanjih vedno začne govoriti kakšne mimo, po njenih obiskih sem velikokrat tudi jokala, ker me je prizdela - zato sem bila vesela, da smo rojstni dan preživeli v prijetni družbi (brez nje), ona pa je bila tudi srečna, ker je bilo po njeno.

Če bi moji starši hoteli priti na obisk, bi tudi jaz šla v trgovino po kakšno malenkost, da nekaj ponudim. Počutila bi se bedasto, da mi prinesejo darilo, jaz pa jim dam na mizo malinovec. Če pa nebi bilo druge možnosti, bi moral biti pa tudi malinovec v redu. Ali pa kava. S tem, da si ti ravnodušna in nočeš sodelovati, pa daješ njej samo material za opravljanje. Če se da, se s taščo obnašaj diplomatsko. Če je res težek kaliber, ohranjaj distanco, vendar vljudno. Govorite o vremenu ali splošnih stvareh.
10 let sem jokala, ko je šla ali ko smo šli z obiska, nikoli nisem dobila nič od nje in gledala, kako je drugim dajala več, nikoli ni ponudila niti piškota (kaj šele vabilo na kosilo), ko smo prišli k njej. Nam je vedno govorila, da nima, da mi itak imamo vse (čeprav ni vedela, ker nismo nikoli jamrali vpričo nje ali se hvalili, da kaj imamo, na obisk pa tudi ni prišla). In evo, dočakala sem, da nam je prvič kaj dala  - borovnice, ki jih je sama nabrala in čebulo, ki jo je pridelala na vrtu. Sinu je prinesla za rojstni dan prav lepo darilo in celo trudila se je, da se je pogovarjala normalno z vsemi in ni nikogar prizadela.
Madona sem bila tolk srečna, da sem pozabila vse slabo za nazaj...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.8.2008 7:28:28   
Anonimen
brez veze

(odgovor članu sneguljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2008 9:11:39   
Balerina
Jaz imam takšn svakinjo ki nima nikoli takrat časa ko drugi praznujeno. Ko je mel koj dragi letos rojstni dan so šli kao na morje tisti dan ni niso mogli prit, so prišli par dni prej pa sem mojmu že vnaprej rekla da ne bom nič pripravljala in nič posebej kupovala in da če bo lepo vreme gremo normalno na izlet in bomo poeli stvari kot vsako drugo nedeljo, jaz se jim ne mislim prilagajat, ker to ni blo prvič. So prišli proti večeru in dobili kar smo pač meli.
Ko je user posted image  praznovala rojstni dan pa niso hotli za en dan prit na morje, drugač so skoraj vsak vikend dol, pa smo sam darilo dobil mal prej s komentarjem da bo že častila ko bo prišla k njim na obisk user posted image . Sem bla jezn k hudič ampak mene sigurno ne bo na njen rojstni dan pa mojih otrok tud ne pa če je še ne vem kaj.

Tako da te čist razumem človk se prilagaja na koncu pa en k bi res lahko prišel ne pride, sam da je on v središču pozornosti. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

imena
baby girl 29

katero ime vam je lepše??

taj (25%)

ožbej (19%)

tilen (36%)

maj (21%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!