|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darilo za novorojenčka
29.7.2008 13:03:58   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Mislim, da so tudi plenice darilo za malčka, saj jih on nosi na ritki, ne staršiuser posted image

Kaj pa vem, če bi kupila plenice za prvi obisk, se bi mi zdelo enako, kot če bi šla komu prvič na obisk, pa bi mu za darilo prinesla wc papir. user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
29.7.2008 14:14:32   
Anonimen
Kaj pa kakšen komplet, recimo trenirka  za malo starejšega -recimo za eno leto? Ali pa brisačo veliko. Knjigo, recimo kakšno zbirko pravljic, CD. Drugače sem pa tudi za bone. Lahko tudi od Mullerja (te bi meni najbolj prišle prav, ker sem kupovala mleko, plenice, mlečne kaše, ali pa jih uporabi zase ali za gospodinjstvo), BTC City, Baby center, Pikapolonica... Jaz plenic ne bi kupovala, ker starši vedo, katere vrste mu najbolj odgovarjajo. Zaradi naših vedno pomislim na možne alergije in take stvari rajši prepustim staršem.  Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 29.7.2008 14:15:34 >

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
29.7.2008 15:33:20   
lunca77
Če ste si blizu bon za čuvanje otročička (recimo petkratno), copatke (kake Robeez, Starchild,...), mavčni odtis za nogice in rokice z okvirjem, ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
29.7.2008 18:19:18   
Mandek
Midva sva zelo dobremu kolegu ob rojstvu njegove pupe podarila bon v rednosti 50€, zraven pa pripela ropotuljico. Sicer sva razmišljala o cotkah, vendar sama vem, da najraje kupujem in izbiram jaz (ker mi vse pa spet ni všeč), zato sva se tudi midva raje odločila za bon. Novopečena starša sta bila full vesela (zaradi istega mnenja kot je mojeuser posted image ), midva pa tudi.

Kakorkoli, z boni ne moreš brcniti mimo.

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 54
29.7.2008 18:29:08   
Eva*
Nam so prinesli plenice, igrače, obleke. Drigače sem bila pa vesela tudi robčkov, šampončka, kremice za ritko,palčke za ušesa, tak komplet kar rabiš za dojenčka.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.7.2008 22:53:09   
Peli
Kakšna trenerkica tam nekje za 9-12m (št. 74,80) - pa slučajno ne v beli barvi - ker takrat otrok ponavad že vsaj puza...
Kakšno ropotuljico ali grizalo, al majhno igračko, zraven pa bon za pikapolonico, babycenter al kej podobnega...
Pleničke ampak ne št.1! Pa zraven mogoče še kakšne robčke. (mislm da s Pamperskami ne morš zgrešit - ko ene nekej komplicirate)
Kakšen CD z otroško glasbo, kartonko ...

Mogoče pa bi kar vprašala - če kaj posebnega potrebujejo.

No lahko pa tud samo čestitko pa denar, ta bo že prav prišel!

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.7.2008 0:30:40   
Anonimen
Mogoče pa bi kar vprašala - če kaj posebnega potrebujejo.

Mogoce pa ne potrebujejo prav nicesar.

Mogoce, ampak samo mogoce si kdo zeli, da mu pridete povedat samo to, da ima najlepsega dojencka na svetu. Brez dodatne navlake v obliki (ne)potrebnih daril.

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
30.7.2008 2:02:21   
arabela*
Vsak ima svoje želje.
Je res,da je lepo,da otrok čez par let vidi in reče,to pa mi je ta in ta kupil.
Ne vem.Jaz sem bila najbolj vesela bona,ker sem ji lahko kupila kar sem hotela in kar je rabla.Igrače,pa take zadeve se mi zdijo nesmiselne,saj itak tega ima polno.
Plenic pa nebi nosla.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
30.7.2008 10:26:57   
HuAnita
Bni - precej neosebno, a raje to, kot kaj neuporabnega - tudi če kupiš poletno oblačilo za prih. leto, ne moreš zadeti - recimo moj sine je ful velik pri slabih 2 letih, mu večina št. 2 ni več prav, nose že tudi 98 - medtem ko hči še pri 4-ih nosi kakšno št. 2.
Ideja o biserčku mi je dobra, ali pa kakšna brisačka, nogavičke... Jaz ponavadi vprašam, kaj potrebujejo. Eni so tako dobili toplomer za v uho, drugi kak lep pompletek, ali pa igračko - mi točno povejo, kaj, pa je...
Pa obvezno kaka rožica za mamicouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
31.7.2008 13:19:35   
malenaa
jaz sem vzela za prijateljico dva bodija, večje velikosti z dolgimi rokavi, da bo jih lahko nosil ko bo zima, ker ima verjetno zdaj ko je star se ne dva meseca dovolj vsega.

Za sestricno pa sem vzela tako rozico, ko potegnes pa igra ful nezna melodija, tisto bo pa dobila, ko pride iz P in bodo dovoljeni obiskiuser posted image mogoče pa bo zaradi tega mela minutko mira, če bo malemu zraven uspelo zaspatuser posted image

< Sporočilo je popravil malenaa -- 31.7.2008 13:20:15 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 60
31.7.2008 13:24:15   
Kaja30
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Mislim, da so tudi plenice darilo za malčka, saj jih on nosi na ritki, ne staršiuser posted image

Kaj pa vem, če bi kupila plenice za prvi obisk, se bi mi zdelo enako, kot če bi šla komu prvič na obisk, pa bi mu za darilo prinesla wc papir. user posted image

Ko imaš vse, kar rabiš, ti je fajn, da ti ne nosijo odvečne krame, ampak raje kaj uporabnega. Plenice so meni fajn ideja, zraven pa kakšno igračko. Sploh če je drugi otrok in imaš še od prvega stvari.

Drugače pa je dobra ideja kakšen bon, da mamica sama porabi za tisto, kar rabi.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 61
31.7.2008 13:35:07   
naja17
Jaz sem ravno zadnjič nesla sodelavki: okvir z sliko od obeh fantinov + album za slike. Jaz to obožujem, se mi pa zdi, da s takim darilom nikol ne vsekaš mimouser posted image  No, nekateri niso za to, pač sej verjetno poznaš osebo h kateri neseš darilouser posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 62
23.2.2010 14:03:27   
zmajcica14
boni so res neosebni. tudi, če imajo dosti vsega še od prejšnjega otroka, je lepo, da ima vsak otrok kaj čisto svojega. kakšen majhen paketek z oblačilci (recimo kaj takega) ali pa kakšno brisačo ali odejo (npr. kaj takega). 

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 63
23.2.2010 22:32:42   
MTFP
Jaz nisem dobila nič kar ne bi bilo uporabno. Samo dnevnika sta bila pa res dva, ampak sta bila druga, pa sedaj kar oba izpolnjujem, ker sta res dosti različna.

Dobili smo pa vse od cunjc (večina je bilča tako velikih, da nam bo komaj pomladi prav, kar mi je super, saj na začetku smo jih imeli ogromno, in pa še majhne številke je hitro prerastel, se mi zdi da šele od št 74 malo dlje nosi vsako stvar), igrač, sterilizatorja, ogromno darilnih bonov, ki jih sploh še nisem pokoristila, jih kar šparam za kako konkretnejšo zadevo (kako igralo za na vrt ali kaj dražjega, ker jih je kar nekaj)... No stelirizator mi je sedaj zlata vreden, pa ga sama nisem imela niti namena kupovatiuser posted image in pa baby phone, pa med zelo uporabnimi darili je bila tudi stajica.

Je pa res če želiš da darilo "ostane" za moje pojme bil med darili, ki sva jih dobila najlepši srebrnik s kitajskim horoskopom oz. bivolom, ker je bilo ravno leto bivola. In sva tudi sama rekla, da mu bova sedaj vsako leto kupila za rojstni dan še srebrnik zraven. Res, da tako malemu to nič ne pomeni, mu pa mogoče bo ko bo velik... vsaj jaz imam reada te stvari, ker tudi sama z prihranki ponavadi kupiva kako ploščico zlata.

Cena srebrnika pa je od 20-40 € (odvisno od velikosti).

Aja pa med darili je bil tudi elektronski okvir za slike...mi je sedaj ko ga imam tudi super zadevica, vedno ko pogledam gor, druga slikica našega malčkauser posted image ...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 64
23.2.2010 22:37:57   
MTFP
No še to sem hotela napisati, od dveh prijateljev sva pa dobila še midva jaz šopek in moj wiski in mali dekico, sem bila ful vesela in presenečena, to sta bila edine dva, ki sta se tudi na naju spomnila... in še sedaj moj špara tisti viski, pravi, da ga bosta z malim celega spila ko bo star 18 letuser posted image

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 65
24.2.2010 0:01:03   
Anonimen
Men je bilo najbolj fajn darilo, ki sem ga dobil oz. ga je tamala dobila, boni za BC pa kaka malenkost zraven. Imam pač veliko prijateljev, ki še nimajo otrok in potem mi je bilo ljubše, da so prinesli bone, kot pa da bi nekaj kar zgleda ok, uporabno ni pa nič ... naprimer dobila sem bodi z visokim puli ovratnikom št. 62 ... ga ni imela niti 1x na sebi, ker tolk mali dojenček še niti vratu nima, da bi tisti ovratnik lahko oblekla. Potem sem dobila tudi dosti drugih cotic, a so vsi prinesli malo večje številke, a so nekateri potzabili, da se letni časi spreminjajo. Pa naša tamala je bol mala in ji še vedno manjše cunjice kupujem, kot bi ji morala po "standardih", eno od bolj zgrešenih daril je bil tut koš za plenice ...
Mi je pa ful ljubko darilo ta komplet za odtise jemat pa v Müllerju imajo en tak srebrni komplet - okvir za sliko, in 2 škatlici (za prvi zobek in za prvi pramen las), to mi je tut blazno simpatično ... sama sem si želela, da bi dobila dojenčkov dnevnik, pa se ni nihče na to spomnil, potem za kasneje se mi zdi res fina kaka velika knjiga pravljic, 

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 0:17:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
24.2.2010 8:27:03   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Veliko knjigo pravljic, ki je itak večna. Plenice bodo že kupili, če imajo otroka, mar ne?

Sem enakega mnenja. Nisme dobila čisto noben paket plenic in mi ni nič manjkalo. Itak bi najverjetnej edobil apoljske pamperske, ki so men smrdele za kozlat, pa trde so bile, da niti slučajno ne bi nataknila mojmu. Cunjice smo podedovali, nekaj pa sme itak mogla jaz kupit za svojo dušouser posted image

Knjigice smo pa vedno veseli, pa zdaj ko ni sezona daril, se ne morem upret in mu vsake toliko kako kupimuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 68
24.2.2010 8:33:29   
uškinamama
Meni so luštne tiste majčke z napisom (če je otrok drugorojenc) litlle sister, litlle brother.

Mali je dobil veliko stvari in za vsako sem res hvaležna. Še zdaj , ko berem telegrame ali gledam tiste prve stvari mi gre na  user posted image .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 69
24.2.2010 13:00:09   
poli*
Meni so pa zelo uporabni boni. Če oseba pač ne ve kaj kupiti, je najbolje, da prinese bon... raje kot neuporabne stvari, ki jih prenašaš iz enega konca na drugega..

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?