|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   banjica
27.7.2008 21:39:15   
Anonimen
Mene pa zanima,ali ima katera tak nastavek za v otroško banjico,da ni potrebno otročka držat,da sam leži na tistem podstavku?To sem namreč videla v eni otroški trgovini,stane 12 evrov,mika me da bi kupila,pa nevem,če se bo obneslo?Je pa do 6 meseca otrokove starosti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: banjica
27.7.2008 21:42:20   
BibaMaJa
Mi imamo sicer banjico že tako oblikovano in se mi zdi to full praktično. Naša dva sta se oba zeloooo rada namakala, brcala, čofotalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: banjica
28.7.2008 7:49:45   
tasyo
Mi smo ta nastavek imeli, pa smo ga po hitrem postopku vrgli ven, ker jo je motil in je jokala. Poleg tega pa je bil v napoto pri umivanju hrbta in ritke. Sicer je pa naša itak v vodi najbolj zadovoljna na trebuščku, tako da... Se ni obneslo, sem ga dala naprej.

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: banjica
28.7.2008 12:25:37   
lunca69
Mi smo ga tudi imeli, vendar sem ga uporabila samo enkrat in še takrat je tamala jokala ker ima rada da brca in se namaka. Sem ga podarila prijateljici ki je noseča, upam da bo njej prišlo prav ker meni ni.
Lp

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: banjica
28.7.2008 12:47:02   
barika
sem si spodila in je bil mali ful nesrečen not. Se mi zdi, da so v tistem omejeni. Ga lažje in hitreje umiješ, če nimaš nič drugega v banji kot otroka in vodeuser posted image user posted image

bolje, da si sposodiš in vidiš, če vam odgovarja.

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: banjica
28.7.2008 16:52:52   
jajula
naša je v banjici skoz jokala, pa sem jo težko držala zraven pa mahala z igračkami da bi jo zamotla in se ta nastavek ful dobro obnese. odkar ga imamo kopanje ni več problem. sem pa v BC videla različne, mi imamo tega ki ima enga oranžnega medvedka na podlagi in ne drsi, je tud dost velik zdaj ko ima mala 5m. je res da smo na začetku težko umili hrbet in ritko, ampak smo jo tako vsaj navadili na vodo, zdaj ko je večja jo tudi lažje primem in umijem zadaj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: banjica
29.7.2008 21:58:25   
Vrtnica79
user posted image


Mi imamo podobnega temu in ne vem kaj bi brez. Uporabljam ga že od 3. mes. ko je v njem samo ležala. Zdaj pa jo kar posedem gor in jo kar stuširam. Seveda jo moram zraven držat z eno roko.



_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: banjica
29.7.2008 22:02:23   
madasa
Jaz imam tudi tak nastavek z medvedkom samo me je mala tako čudno gledala ko sem jo dala noter, tako da se kopa kar v njeni banici in jo pač držim pod pazduho. Mislim da moraš probat ker je to zelo odvisno od otroka, stane pa tudi ne ne vem koliko.
Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: banjica
29.7.2008 22:55:38   
karamelam
Jaz imam tudi ta nastavek in sem kar zadovoljna z njim. Naša 2-mesečna user posted image  se sicer brez problema kopa tako da jo držim za rokico, ampak vsak drug dan jo pa umivam s tem nastavkom. notri sedi kot lord v fotelju in se ji ful fino zdi ko jo polivam z vodo. prav zadovoljna je videti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Spol vašega ginekologa?
photo



moški (36%)

ženska (64%)


Število vseh glasov: 471

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!