Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj spravim voščenko iz cot ? 27.7.2008 12:57:53
|
|
|
|
Felicita
|
tam kjer je voščenka daš gor drugo cunjo (neuporabno, jo bo pol za stran vržt)/prtiček, vse skupaj obrneš in polikaš po drugi strani. vosek se bo stopil in se prijel na prtiček...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kako naj spravim voščenko iz cot ? 27.7.2008 18:45:58
|
|
|
|
Mišni
|
Po mojem da ko boš dala prati, da bo šlo dol. Ker na vseh voščenkah piše, da so vodotopne. Vem, ker po vseh knjigarnah iščem take, ki niso, pa jih ne dobim.
|
|
RE: Kako naj spravim voščenko iz cot ? 27.7.2008 20:19:35
|
|
|
|
zvesta
|
Za cote ne vem, ampak z zidu se voščenka spravi s sprejem WD40. Našpricaš in obrišeš. Jaz bi na tvojem mestu poskusila na eni manj pomembni cunji. Našpricala in dala prat. Domnevam, da bi ostal gor masten flek ( ni nujno da ostane), tega pa potem namažeš s cetom in spereš. Poročaj, če je kaj uspelo.
|
|
|
|
RE: Kako naj spravim voščenko iz cot ? 13.8.2008 22:05:16
|
|
|
|
Meggi
|
WD- še zadnja šansa. Probala z Omino B., mEGLIO, Vanish, kis,arekino celo ter z čistim bencinom. NI HASKA! Ponorevam seveda. Eto grem WD iskat v garažo! Ma kakšno šitasto voščenko smo mi to ujagal
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za punčkopikolinaaAli vam je všeč ime Minka?DA (
26%)
NE (
74%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!