Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Pa vse, ki ste se norca delale z svečo, da vas ne vidim na kakšnih temah težave z zanositvijo. Vedno več je takšnih, ki imajo težave z zanositvijo, upam da jih pri nama ne bo a sveča pomaga, če imaš težave z zanositvijo, prosim te no... aja, pa 2 dni ne smeš lulat, da slučajno kaj ven ne steče a si prepričana da pri skoraj 30. veš kok se delajo otroci, sori no, sam si me nasmejala barika najprej bi tebi zastavila eno samo samcato vprašanje: pri kolikih letih si po naravni poti zanosila? zdaj bi pa še tole povedala; jaz sem pa krepko čez trideset in tudi vem kako se dela otroke in ko nama po dolgem času ni uspelo, tako, kot se jih pač dela, sva pač šla tja, kjer skušajo pomagat strokovnjaki, IVF ... in brez sramu priznam, da ko sem uletela na ta forum z vprašanji, sem bila TELE, brez trohice znanja ... zahvalim pa se lahko vsem dekletom na forumu za prelep sprejem, neizmerno potrpežljivost ob "butastih" vprašanjih in vsem kar je spremljalo mojo fazo spoznavanja poteka postopka ... danes imam veliko prijateljic sotrpink, zdaj tudi jaz z veseljem napišem kak odgovor, pa čeprav se mi zdi stokrat odgovorjen, ker vem, da nismo vse naenkrat začele brat tega foruma in sodelovat, neaktere se pametne rodijo, nekaterim je pa treba večkrat povedat da razumejo ... s tolerantnostjo in strpnostjo se nobena (noben) ne bi počutila tu napadeno, niti, da se kdo norčuje iz nje (ga) ... je pa res, da imamo vsi slabe in dobre dneve ... lina7589 ti si pa verjetno dobila zadovoljiv odgovor vmes med vsemi takimi ki ti ne ustrezajo, zatorej se ne jezi dekle, malo zdrami tvojega dragega pa mu povej da plavanje na suhem pač ne bo ultramaratonsko, da se bistveno bolj obnese tam kjer je vlaga, kjer so pogoji ... naj pogleda Martina Strela ... lahko bi jih blo miljon Martinov, pa če bi sred New orka mahali po luftu s tačkami, nikol ne bi preplavali Amerike ane ... ne jemlji tega kot norčevanje, sem skušala malo obrnit vse na hec, ker življenja prehitro frči mimo nas ... pa naredi po akciji svečo, če ti paše, al pa steci na WC lulat, če te zgrabi, počni to tako, kot ti bo ustrezalo, sprosti se in uživaj v življenju, sexs in delanju ... SREČNO !!!!!!!!!!! Sončika85 veselo v boj, pa ne pozabit spraševat, preden greš vedno sprašuj, ker nekaterim sestram so vse stvari jasne in pa samoposebiumevno, da to moraš vedeti tudi ti ... držim pesti in navijam zate ... tak štrudlc boš pa lahko tud jedla pol ko boš srečka
< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.8.2008 15:29:31 >