|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč...rjavi izcedek
26.7.2008 19:44:03   
piamaria
Skrbi me, ker sem v 6. tednu in sem na hlačkah opazila nekakšne rjave nitke...kaj naj to pomeni??user posted image
Me je malo strah...
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč...rjavi izcedek
26.7.2008 20:28:57   
divans1
Sam po sebi rjav izcedek še ni kritičen, če pa se bo še pojavil, pa ti predlagam da greš kar takoj na urgenco, ker je 6. teden zelo kritičen kar se tiče splava, pa ne da te hočem prestrašit, ker so v teh začetnih tednih vsemogoči izcedki zelo pogosti!!! Dokler se ne pojavi kri, je še vse normalno.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2008 8:05:08   
pikipu
Piamaria, ne se bat. Če bi izcedek postal rdeč in bolj obilen, toliko, da bi rabla vložek, potem takoj na urgenco. Če ga je malo in je samo rjav (kot pišeš nitke), pa ni problem. Tako je meni razložil moj G. Sem to tudi sama doživela, pol je bilo pa vse OK in imam zdaj zdravega sončka.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2008 8:25:05   
piamaria
pikipu....ja res sem v skrbeh za vsako malenkost...saj vem, ampak , ko enkrat končno zanosiš po neskončnem čakanju, res ne bi rada da gre kaj napak, zato hvala za pomiritev in srčno upam, da bo vse OK do konca in bom   ..... rodila zdravegauser posted image
Hvala obema za pomoč, se bom držala napotkov....user posted image
Pikipu.....koliko časa pa si imela izcedek?

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2008 10:22:13   
kepica
Se malo pridružujem debati.
Sem na istem, le da bi morala M dobit šele nekje ta torek, pa imam rjav izcedek že od prejšnjega ponedeljka-torej že skoraj en teden, test pa je bil včeraj rahlo pozitiven. Isto se mi je zgodilo prejšnji mesec, le da sem en dan po testiranju dobila močno M-ss. Bojim se, da bi se mi tokrat zgodilo isto, zato razmišljam, da bi šla jutri do G, da bi mi mogoče pomagala s kakšnimi tabletiuser posted image
Razmišljam pa, če je to sploh možno, da je kaj ostalo v maternici še od prejšnjega meseca, ampak verjetno bi vmes med cilkusom kaj krvavelauser posted image , kaj mislite? Verjeno skoraj nemogoče, da bi mi še sedaj test kazal pozitivno, če se prejšnji mesec ne bi dobro sčistilo. Nisem šla pa nič do G, ker sem imela zelo močno M, po čemer sklepam, da ni bilo potrebe. Itak pa, če ne bi tako hitela s tesom, sploh ne bi vedela, da sem noseča. Ampak ta mesec sem ga pa spet delala prej zaradi izcedka, M pa res ni. Mogoče je še kaj upanja...po 3 splavihuser posted image user posted image Do sedaj so se še vse nosečnosti končale z ss. Dvakrat sem bila na čiščenju, enkrat se je sčistilo samo, strah me je, kaj bo tokrat. Je pa res, da veliko punc in G pravi, da rjav izcedek ni nujno znak za ss. Upam na najboljšeuser posted image
Upam, da se tudi tebe dobro izteče.user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2008 12:15:46   
*Junona*
Kepica, tudi pri meni je bilo tako ta mesec. Rahlo pozitiven test in nato rjav izcedek en dan, naslednji dan pa M. Za mano sta pa tudi že dva ss, otrok nimam nič. Me je pa pošteno strah, kaj me čaka v prihodnosti.Upam, da je vse le naključje.

Srečnouser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2008 8:21:57   
pikipu
Piamaria, če se prav spomnim, je trajalo nekje 3-4 dni, potem je bil izcedek spet normalne barve (svetel). Najprej sem ga imela v 3. tednu (in bila prepričana, da bo spet prišla M), potem pa v 6-7 tednu spet. Takrat sem vsa preplašena letela h G (sprejel me je štiri dni pred normalnim pregledom), ki je naredil UZ in me pomiril. Če si res zelo prestrašena, kar pojdi na UZ, magar samoplačniški, je še vedno bolje, kot da si v skrbeh. Ker skrbi v nosečnosti niso dobrodošle. user posted image

Srečno!!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2008 14:24:41   
tanja040
18.8. sem imela ovulacijo, seveda sva delala na user posted image user posted image Danes pa imam rjav izcedek. Ali bi lahko to bilo ugnezditev ali naj me skrbi. help

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2008 14:38:17   
kitka1
Piamaria, mogoče bi šla vseeno h G., saj je možno, da imaš premalo progesterona, ki skrbi za dobro sluznico, v kateri je vsidran zarodek. V takem primeru G. da kakšne tablete s progesteronom.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2008 15:33:26   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tanja040

18.8. sem imela ovulacijo, seveda sva delala na user posted image user posted image Danes pa imam rjav izcedek. Ali bi lahko to bilo ugnezditev ali naj me skrbi. help

glede na datum je možno, da je bila vgnezditvena. mislim, da te nima kaj skrbeti. držim pesti, da si user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2008 16:00:10   
ursa30
tanja 040, tukaj imaš link pa si malo poglej. upam, da ti bo v pomoč

http://www.mambaby.com/articles/sl/2193

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2008 18:27:54   
tanja040
Urša30 hvala, jaz tudi upam da sem user posted image  

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2008 18:29:41   
tanja040
Že kar danes bi naredila test tako me zanima user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.8.2008 15:00:49   
tanja040
Seveda nisem mogla čakat in sem včeraj naredila CB test, pokazal je odločni - user posted image . sicer sem ga naredila 13 dni pred menstruacijo, vem da sem prehitra, ampak res sem bila neučakana. Verjetno, če bi bila user posted image bi mi vseeno pokazal user posted image pa čeprav sem ga naredila tako zgodaj.Kaj ve menite?

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.8.2008 15:04:48   
Naja30
13 dni pred M ti pa res ne bo pokazal plusa, no! Zdaj tudi še vgnezditev mogoče ni bila. Si pa res neučakana. Raje se s svojim čim več stiskaj, ker imaš verjetno O.
In držim pesti, da vama rata!

Aja, jaz sem imela sicer neredne cikle, pa sem naredila test nekje 2-3 dni pred nepričakovano M in je bil negativen. Čez 3 dni pa pozitiven. Tako da hiti počasi. Vse rabi svoj čas.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?