|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije na dojkah
26.7.2008 14:46:03   
mirelca
A ima katera probleme s tem??
Jaz se redno mažem z mlekom za telo, ki vsebuje mandljevo olje (le to naj bi preprečilo nastanek strij), vendar so se mi vseeno pojavile.....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strije na dojkah
26.7.2008 14:53:12   
SaTiSa
Mazala sem se od dneva ko sem izvedla da sem user posted image . Pa to z neko oring drago iteliansko kremo (predlagala mi jo je snaha), pa to od kolen pa do prsi. 1 mesec pred porodom sem jih dobila od bokov navzdol po stegnih, tak za hasek. Po porodu pa še za pikico na i, po prsih in to tak lopo okoli, in okoli....da ne pozabim na tiste 3 nad popkom.......

Če je tvoja koža razteglive sorte, se ni treba bati. Če pa ni, pa lehko mažeš, pa mažeš, pa mažeš....

Ne sekiraj se, polno nas je z takimi okraski. Se navadišuser posted image

(odgovor članu mirelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2008 14:56:39   
mirelca
Sem brala, da se nekatere mažejo z neko Evcerinovo kremo proti strijam...

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2008 14:57:40   
Anonimen
Ah bodi pametna,če bi krema zaustavila strije,potem bi vse lepotice bile,brez strij,celulita ipd.

(odgovor članu mirelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2008 14:59:43   
SaTiSa
Pa tega je ogromno. Po moje pa je itak vse po istem kopitu narejeno. Po mojih izkušnah: če je drago, ne pomeni da hasni...

Afroditino so ene hvalile, pa ni dragauser posted image

(odgovor članu mirelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2008 15:04:21   
mirelca
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

Pa tega je ogromno. Po moje pa je itak vse po istem kopitu narejeno. Po mojih izkušnah: če je drago, ne pomeni da hasni...

Afroditino so ene hvalile, pa ni dragauser posted image

To od Afrodite mi je tašča rekla, da so dobre. Ne vem, jaz uporabljam od Nivee mleko za telo k je ful mastno. Vendar mam odkar sem noseča precej bolj suho kožo po telesu, tak da se hitro vpije.

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2008 15:12:01   
valentina2006
Baje se lahko še bolj mažeš, pa če si podvržen temu, strije dobiš. Tud jest jih je mam od prve user posted image , druga jih je še tolk več prnesla user posted image .

(odgovor članu mirelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2008 15:18:57   
mirelca
Malce mi je čudno, ker drugače jih nisem dobila nikjer (razen nekaj malega na stegnih), na dojkah se pa ful vidijo...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2008 15:20:34   
blaža
Jaz jih nimam nikjer... razen na prsih. celo prvo nosečnost nisem imela nikjer niti eneuser posted image , pol pa ko mi je tretji dan čez noč prišlo mleko , so zelooo lepo popokala prsa okroog in okroog! Po moje, tudi če bi si namazala en sentimeter prsa, ne bi pomagalo. Ko nisem noseča imam trojko, ko sem bila noseča sem nosila štirico moderček, čez noč pa z mlekom pristala na šestici. Pri drugem ni blo sprememb. No pa zdej imam spet trojko s strijami. lepo!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2008 15:25:17   
mirelca
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jaz jih nimam nikjer... razen na prsih. celo prvo nosečnost nisem imela nikjer niti eneuser posted image , pol pa ko mi je tretji dan čez noč prišlo mleko , so zelooo lepo popokala prsa okroog in okroog! Po moje, tudi če bi si namazala en sentimeter prsa, ne bi pomagalo. Ko nisem noseča imam trojko, ko sem bila noseča sem nosila štirico moderček, čez noč pa z mlekom pristala na šestici. Pri drugem ni blo sprememb. No pa zdej imam spet trojko s strijami. lepo!

user posted image user posted image  Če si že pri tem: kaj ti si med nosečnostjo nosila modrčke za nosečnice?? Al si imela navadne, brez podložkov??

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 18:44:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mirelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2008 20:31:16   
Naja30
Odvisno je od kože, koliko je elastična. Nekatere se mažejo od začetka do konca nos., pa jih imajo, nekatere pa se tudi enkrat ne namažejo, pa jih nimajo.
Jaz jih imam. Pa ne od nos., ampak že od prejšnjih hujšanj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2008 20:35:29   
Anonimen
jz morm pa rečt da jih nimam nič pa se celo nosečnost nisem z ničemer mazala.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2008 23:04:53   
blaža
Odgovor Mirelci. Jaz sem si med nosečnostjo kupila navaden moderček, ki je imel dobro podporo, malo širše naramnice in spodaj podložen, po porodu pa sem večino dneva nosila moderček za dojenje, le ko sem kam šla, sem si dala kak drugi, ojačan, ki tisti za dojenje se vse skozi vidi( Blazinice). Zakaj vprašaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2008 23:14:56   
ANA_P
jaz s mažem od začetka nosečnosti, pa so se mi zdaj v zadnjem mesecu pojavile po trebuhu. Sicer so rdeče in nobena še ni počila ampak mislim, da bodo trajno vidne. Sem prepričana, da če se ne bi mazala, bi jih imela več. Mislim da je res odvisno od same kože ampak če mažemo, zadevo omilimo, pa jih dobimo namesto 10 samo 5. Tako si jaz ti razlagam. Z nečim se morem tolažiti, če sem zapravila 200 Eurov na kremah in se res redno mazala.user posted image
Strije po prsih, jaz jih imam že od prej. Imam namreč malo večja prsa in gravitacija naredi svoje, sem pa zdaj tudi mazala in nisem dobila novih zraven. Je pa potrebno paziti po porodu in vedno nositi moderc - razen med spanjem seveda ne.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.7.2008 10:37:35   
carly
Meni so se pojavile na prsih že takoj na začetku ker so se mi prsa takrat skoraj v trenutku povečala.Po ene tri ob strani, potem sem se začela ful mazat s kremo proti strijami ( uporabljam vedno dm ali pa Mullerjevo, šele sedaj sem si kupila malo dražjo Chicco-tovo, pa še to samo zato ker sem se tistih dveh naveličala), pa so mi tako zbledele da jih sploh ne vidim več.Upam, da tako ostane.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?