|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je kdo kombiniral Traxx jaguar3 s trdo košaro...
25.7.2008 15:08:22   
Bubamara
Pozdravljeni!
Imam en problemček. Od prej imam voziček traxx jaguar3, s katerim sem bla super zadovoljna, ampak ga žal ne delajo več...kompatibilne so sicer I'coo jeve košare, ampak rabim adaptereje, ki pa jih nikjer ne morem dobit. Pri košarah nič ne piše, da bi bili poleg, pri vozičku pa v originalu tudi niso bili. 
Ena prijazna prodajalka mi je povedala, da je enkrat probala Quinnyjeve(za freestyle) adapterje (po sliki so namreč identični) in je to pasalo.
Preden bi šla jst to sprobat v trgovino, me zanima osebno mnenje od koga, ki je to res stestiral.
Sploh pa me zanima, če so ti adapterji od Quinnyja vsi enaki, al so od Buzza, Speedyja in Freestyla drugačni?!
Hvala vsem v naprej in lepo se mejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je kdo kombiniral Traxx jaguar3 s trdo ko...
25.7.2008 17:09:57   
piamaria
Za Q so različni, za jajčko pa enaki, kako pa je s kombinacijo pa....user posted image
In kdaj boš mamica spet?
Če ni skrivnost, upam, da zase iščeš, sem veliko prebrala o tebi....in poroki...čestitam...
LPuser posted image

(odgovor članu Bubamara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2008 15:57:36   
Flokizoki
Si mogoče že ugotovila kaj konkretnega? Imam namreč podoben problem: voziček Traxx Marlin, s katerim sem bila tudi jaz zadovoljna, košaro pa sem prodala, ko je nisem več potrebovala, ker nisem bila sigurna, če jo bomo še potrebovali.

(odgovor članu Bubamara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2008 15:57:58   
Flokizoki
Si mogoče že ugotovila kaj konkretnega? Imam namreč podoben problem: voziček Traxx Marlin, s katerim sem bila tudi jaz zadovoljna, košaro pa sem prodala, ko je nisem več potrebovala, ker nisem bila sigurna, če jo bomo še potrebovali.

(odgovor članu Bubamara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2008 22:20:29   
mojsoncek
Tudi jaz bom vesela kaksnega odgovora, ker imamo od prej Jaguarja 3 in bomo z novembrom potrebovali se kosaro.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Flokizoki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2008 9:13:35   
Bubamara
kar se tiče quinnyjev nisem stestirala. Poslala sem namreč mail na www.hauck.de in so mi odgovorili, da na traxx ( jst sm pač spraševala za traxx jaguar 3) pašejo I'coo košare cocoon vendar rabiš adapter. Ker žal v sloveniji teh košar nisem nikjer dobila sem brskala po netu in samo na kikiwelt so mi odgovorili, da mi lohk priskrbijo adapter. ker so ti COCOON za celo kilo lažji od quinny dreami, bom v kratkem naročila prek kikiwelta. če se vam ne mudi, počakajte kaki teden alpa dva, da stestiram, pa vam potem povem za 100% ;)

aja...se to s haucka so mi napisali, da lahko iz naših trgovin (npr. bybycentra alpa preko podjetja ariel, ki naj bi bil v SLO njihov zastopnik )naročim košaro in adapterje, ne morem pa direkt pri njih...-tega nisem sprobala, ker bi blo po moje veliko dražje 
...pa če boste iskale na kikiwelt v seznamu adapter,ga ne boste našle, ker zgleda da jih ekstra naročijo, meni so namreč rekli, da naj naročilo pošljem kar na mejl s katerim sem bla v kontaktu.
...cena pa...pri kikiwelt cocooni stanejo 149evra +14,90evr adapterji+14,95evr poštnina.... (najcenej verzija za quinnyja pri nas pa je na soncek.si in pride skupaj z adapterji-predvideno kupljeni v babycentru 180 evrov)

To je povzetek kar vem, če se vam slučajno ne da brat spodnjih mejlov....
Spodaj prilagam kopijo obeh mejlov, s katerih sem dobila odgovor(pisala sem kar v kontakt na njihovih straneh)....

TO JE OD HACUKA:
danke für Ihre Email. Wir freuen uns, dass Sie mit dem Jaguer 3 zufrieden sind.

Leider wird der Bronco nicht mehr hergestellt. Sie haben aber die Möglichkeit eine andere Wanne (Cocoon) zu nehmen. Dazu benötigen Sie einen Adapter (Artikelnr. 35199) und Sie können zwischen den folgenden Wannen wählen (siehe Bilder anbei):
343081 almond
343067 jet black
343074 true blue
392041 pinstripe navy
392058 pinstripe black
392065 pinstripe beige
392072 little rebel
392089 cheeky girl
392096 flying e

Bitte setzen Sie sich diesbezüglich mit unserem Kunden in Verbindung, vielleicht haben sie die Artikel lieferbar, falls nicht können diese bei uns bestellt werden.
Ariel D.O.O.           
Kinderausstattung  
Smartinska 152/10  
SLO  1000 Ljubljana -Slovenien
Tel.: 00386-15484300/318   

oder

Baby Center D.O.O. 
Letaliska C. 3c         
SLO  1000 Ljubljana -Slowenien

Bei Fragen stehen wir Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung

IN TO JE OD KIKIWELTA:

Hello,

you can use the cocoon with Jaguar 3 with the Adapter Nr 619018 it would cost 14,90 Euro.
Shipment for cocoon with Adapter would cost 14,95 Euro.

Best Regards

Uživajte!!LP

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2008 17:13:47   
Flokizoki
Najlepša hvala user posted image Pa sporoči še prosim kakšne bodo praktične izkušnje.

(odgovor članu Bubamara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2008 11:45:19   
Bubamara
Torej... mi smo morali nujno roditi, kar  6 tednov prej, ampak smo zdaj že doma in pridno rastemo.
Dobili smo tudi košaro I'COO COCOON in adapterje (čeprav so mi od haucka napisali artikel number 351994 in tudi poslali sliko), mi je iz kikiwelta povedal, da na traxx jaguar 3 in cocoon pašejo adapterji z artikel numer 619018 ( ki zgledajo bistveno drugače!) in ti od kikiwelta definitivno pašejo!

Torej cocoon gre na traxxa z adapterji št. 619018, na kikiweltu so zelo ustrezljivi, jst sm kot receno naročla po mejlu, plačala sicer preko bankaneta( provizija je skor 15E!!!) :(  in z GLS je prišel paket mislim da v 1 tednu.
To je vse, uživajte s trebuščki alpa že z dojenčki!!

Pozdrave od bubamare in njenega princa!

PS:Mogoče še to, ker košare pravzaprav ni nikjer za videt v živo: naša ( pinstrap navy) je zelo lepa, notri ima blazinico, polega pa ima že vgrajeno mrežo proti komarjem in dobiš tudi pregrinjalo za dež. Tisti del strehice, ki služi lahko kot ročaj je celo iz semiša, prav tako tudi oni prekrivni del,na katerem je znak i in  ščiti pred vetrom.

(odgovor članu Flokizoki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2008 16:48:32   
PiaM
Punce, če katera rabi košaro v ice barvi, naj me kontaktira na ZS. Ali pa vse v kompletu.
Lp

(odgovor članu Bubamara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.