|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skos bi mamico
28.2.2005 20:27:25   
mamsi
Naša tamala je zdej v en tak filing padla, da bi bla skos sam z mamico, ne ati, ne dedki in babice, ne tete in strici al prjatlce, kje tujci (sosede, kaku luštna, a jo loh mejhn v naročje vzamem,...)weeeeee - jok:((, čim pa mami vzame v naročje pa :)-. Ati se kr mau :( počut, jest jo pa tut za 5 minut ne morem nobenu dat v naročje.

Povejte izkušene mamice, a je to tak normaln obdobje, al se je že tolk navezala, da kr mal preveč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Skos bi mamico
28.2.2005 20:28:47   
mamsi
a ja :)-, 8 mesecev je stara

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Skos bi mamico
28.2.2005 20:38:40   
puri
Naš bo tut čez 9 dni star 8 mesecev in ima tut tako obdobje!

Najraje je pri meni! Saj pri očiju je tut rad, dokler ne zagleda mene,......pol se pa začne zvijat in sitnarit, ker bi šel rad k men!

Pri tistih, ki jih pa ne vidi velikokrat, se pa tut prec joka, če ga vzamejo v naročje, pa samo prot men gleda!

To je samo neko obdobje, ki pa bo šlo mimo:)

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Skos bi mamico
28.2.2005 20:46:40   
bskrle
Jaz od prvega trenutka navajam otroke na druge ljudi, pa so tudi najraje pri meni.
Mama je ena sama!
Atiju jo pa le daj, četudi joka. Pojdi ven, da joka ne boš slišala. Se bo/š že malo utrdila!
po mojih izkušnjah je ati dober, če mami ni poleg!

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Skos bi mamico
28.2.2005 20:52:22   
piščanc
pri nas je ati super dober, če mami ni in to že 4 leta, še čakam da mine
mož se včasih malo sekira, probali smo že milijon stvari, imata se čisto fino ko sta sama, ampak ko pride mami....:)-

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Skos bi mamico
28.2.2005 21:00:43   
Anja167
Nam se je strah pred tujci začel pred kakimi dvemi meseci. Domače še sprejema, očija tudi. Ljudi, ki jih ne vidi kake dva tedna, pa se boji. To je vse normalno. S tem v bistvu veš, da je z otrokom vse OK. Traja kake dva meseca (lahko pa tudi več). Otrok zdaj še ne more biti preveč navezan.

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Skos bi mamico
28.2.2005 21:08:34   
taj2004
Kdaj pa zacnejo tej problemi??

LP Petra

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Skos bi mamico
28.2.2005 21:27:37   
Anja167
Taj, različno, navadno pa med 6. in 8. meseci. Mamsi, naš je pri vseh drugih jokal prejšnji teden, ko je bil bolan. Mi je tašča razložila, da je pri bolnem otroku samo mamica zakon. Ampak tudi če vaša ni bolana, se ne sekirat, če joka pri očiju. Zdaj je pač čisto tvoja! Čez nekaj časa bo pa čisto njegova (tudi taka obdobja pridejo).

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Skos bi mamico
28.2.2005 21:51:38   
lin
Mi bomo 5.3 stari 8 mes.pa sploh ni samo navezana name.Ko pride tati čisto znori pa če jo takoj neprime je takoj užaljena in protestira,K noni gre tudi zelo rada saj jo ta razvaja,pa tudi k kakšni moji prijateljici ni problema ,seveda une ki pozna.

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Skos bi mamico
28.2.2005 21:53:40   
lin
a lahko to preskoči(mislim da hoče samo mamo)ali se bo to pri nas pojavlo kasneje?

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Skos bi mamico
1.3.2005 20:10:34   
Anja167
Jah, najbrž bo to še prišlo. Pri kakem otroku pa se le redko opazi, sploh če se znajo tujci do njega primerno obnašati. Npr., če se najprej kako minutko pogovarjajo z mamico in ne skočijo direktno v otroka s tistim slavnim bucibuc, potem sploh ni nujno, da otrok kdaj pojoka.
Vsak otrok po svoje - ne skrbeti, če joka, niti če ne joka.

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?