Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zakaj treba 3x vprašat žensko kaj je naro... 24.7.2008 17:42:47
|
|
|
|
silvya
|
Ne razumem, kaj misliš s tem vprašanjem?
|
|
|
|
RE: zakaj treba 3x vprašat žensko kaj je naro... 24.7.2008 17:45:58
|
|
|
|
Dream
|
Po mojem zato, ker nekatere nis(m)o tolk odprte, da bi se hotle pogovarjat o težavah, al pa enostavno noče(m)jo pompa in pomilovanja. Itak pa vemo, da do težave treba rešit...
|
|
|
|
RE: zakaj treba 3x vprašat žensko kaj je naro... 24.7.2008 19:45:38
|
|
|
|
ronja
|
ker ne vprašaš takoj, ko je narobe ampak šele kasneje, ko se že kuja.
|
|
|
|
RE: zakaj treba 3x vprašat žensko kaj je naro... 24.7.2008 20:38:34
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja ker ne vprašaš takoj, ko je narobe ampak šele kasneje, ko se že kuja. Ja. Čeprav jaz kar večinoma kar na prvo povem. Ker se mi preveč kuha pod pokrovko, da bi čakala.
|
|
|
|
RE: zakaj treba 3x vprašat žensko kaj je naro... 24.7.2008 20:52:28
|
|
|
|
Shorty_
|
Jaz pa sovražim če nekomu odgovorim da ni narobe nič (hočem da me pusti na miru) in me še 10000x vpraša Ja kaj je narobe??
|
|
|
|
RE: zakaj treba 3x vprašat žensko kaj je naro... 24.7.2008 22:28:05
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty Jaz pa sovražim če nekomu odgovorim da ni narobe nič (hočem da me pusti na miru) in me še 10000x vpraša Ja kaj je narobe?? Hvala enako. Nekateri pač ne razumejo, da včasih rabim samo mir in nič drugega...
|
|
|
|
RE: zakaj treba 3x vprašat žensko kaj je naro... 25.7.2008 9:11:29
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: shorty Jaz pa sovražim če nekomu odgovorim da ni narobe nič (hočem da me pusti na miru) in me še 10000x vpraša Ja kaj je narobe?? Hvala enako. Nekateri pač ne razumejo, da včasih rabim samo mir in nič drugega... Točno tako in da je narobe to da te sprašujejo kaj je narobe
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?