|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   subvencija najemnine
28.2.2005 19:52:32   
Nicca
Ali je katera oddala prošnjo za subvencioniranje najemnine? Zanimajo me stroški povezani s tem. Koliko ste
plačale prošnjo in upravno takso?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   subvencija najemnine
28.2.2005 19:55:46   
Taša
Jaz sem oddala prošnjo za subvencijo neprofitne najemnine že lani novembra.... Prošnja je bila nekje 500 SIT upravne takse pa jaz nisem plačala...Sej nevem da bi jo!!

(odgovor članu Nicca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   subvencija najemnine
28.2.2005 20:02:08   
Nicca
Ali naj ne bi bile te zadeve za vse občine enake? Pri nas (Trbovlje) pošiljajo domov odločbe s stotimi členi, v katerih zahtevajo, da je treba plačati vlogo 800 SIT in upravno takso 3200. Ljudje norijo. Aja, to pošiljajo skoraj po dveh mesecih od oddaje vloge. Prej pa ni noben niti pisnil.

(odgovor članu Nicca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   subvencija najemnine
28.2.2005 20:31:02   
Taša
A veš da nevem kak imajo občine-jaz sem iz Celja... Mislim da bi moglo biti zdej vsepovsod enako, ker je nek novi zakon... Odločbo sem dobila ampak upravne takse definitivno nisem plačala.. Mogoče ni bi bilo slabo če bi se kje pozanimala... Saj ti na odločbi piše kam se lahko pritožiš... Zdej ne vem menda na ministrstvo za okolje in prostor... malo poglej na odločbo....

(odgovor članu Nicca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   subvencija najemnine
3.3.2005 21:38:44   
Meggi
Zdaj mi pa še to povejte kdo in na ka način je upravičen do subvencionirane najemnine.

Me res zanima

(odgovor članu Nicca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   subvencija najemnine
4.3.2005 8:24:06   
Taša
Za subvencijo najemnine so določeni pogoji obstaja nek cenzus..kdo je upravičen do subvencije...

(odgovor članu Nicca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?