|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nov stroj
24.7.2008 14:44:57   
sakuL
Zanima me če se kdo kaj spozna na "ropotanja" stroja. 1 mesec nazaj sem kuppila popolnoma nov stroj. In ko dam cunje prat, oz. ko jih ožema, ne gledena količino cunj, full ropota.
Pa sem mislila, da novi stroji "ne ropotajo"?

mislite da bi morala poklicati kakega serviserja, ali pa to pač tako jeuser posted image

hvala za informacije!

lp

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nov stroj
24.7.2008 14:46:28   
Naja30
Mogoče preveč napolniš boben?

Moj ne ropota, star je pa 2 leti.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 14:52:20   
Eca
Velikokrat je krivo to, da stroj ne leži na ravnih tleh. Torej je treba preverit noge od stroja in ga nastavit. Potem bo mir. (enako je pri hladilnikihuser posted image ).

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 14:52:36   
sakuL
sej pravim, da ali dam notri 5 cunj, ali 3 kg, ali 6 kg, isto ropota k začne ožemati...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 14:54:59   
Vrtnica79
Hmmm, pa si odstranila tiste varnostne šfaufe( nevem točno kako se reče).

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 15:38:52   
sakuL
mhm, ja edin to da niso ravna tlauser posted image

ja odstranila sem vse tiste zadeve...

ma res ene nogice, bom poskusila še s tem... drugače pa res nevemm kaj hudica bi to lahko bilouser posted image

hvalauser posted image

**najraj**

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2008 17:52:17   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Velikokrat je krivo to, da stroj ne leži na ravnih tleh. Torej je treba preverit noge od stroja in ga nastavit. Potem bo mir. (enako je pri hladilnikihuser posted image ).

Se strinjam - mene je moški del prebivalcev naše hiše najprej poučil o tem user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2008 22:22:52   
Anonimen
mogoče pa so lageri hin, to se je tudi meni zgodilo na novem pralnem stroju. Pokliči servis, saj imaš še verjetno garancijo.

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2008 9:53:09   
sakuL
halozr-resno na novem stroji logrjiuser posted image . pa bom ogla to kaj plačat, imam garancijo, saj je star le kak mesecuser posted image .
kako pa naj mu dokažem, da je pac to napaka... naj mu ga pustim laufati?user posted image user posted image

hvala.

**najraj**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2008 13:55:48   
talika81
jaz bi na tvojem mestu poklicala serviserja in mu povedala oziroma opisala situacijo ...

pa naj pride pogledat, če je res kaj narobe ...

tud če pralni stroj ni na čisto ravni tleh, ne bi smel ful ropotat ... pri nas ni, pa tud ni bil na čist ravnih tleh ...

če je stroj v garanciji, se itak mora pogledat in popravit brezplačno ...

kaj pa če je kaj v bobnu? si kaj gledala?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2008 8:20:38   
sakuL
zdravo!

v bobnu, ne ni nič, tudi bi težko prišlo zadaj , ker mam tega pokončnega,... res me čudi.user posted image

tanajbol bo res, da poklicem..user posted image

hvala vam.

**najraj**

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2008 10:17:00   
KIKI****
Takoj pokliči serviserja, 100% so lagri fuč.

Men ga je znanec pred 1 mesecem popravljal in ni mogel verjeti kaj je naredilo z lagri. Rekel je samo to da dobr da sem ga poklicala, ker bi šel cel stroj v maloro. Res je star 4 leta in pol ampak garancije tud ni blo več. Računal mi je pa 40 € z materialom in delom (več kot 2 uri). Praktično je blo skoraj zastonj.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2008 14:23:00   
RoZala
Moj stroj ropota, če dam prašek v plastično dozo (kroglica z odprtino, ki jo ponavadi dobiš na prašku) in mi tisto udarja po bobnu.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2008 15:44:45   
Dadi
Lahko je res kakšen ležaj ja...si me spomnila da moram mojga tut dat mal možu na pregled...user posted image  Naju bo vsaj kej cenej prišlo če bo sam zrihtal, če bo seveda sploh lahko.
Sicer ima stroj res že 15 let, ampak ga ne dam, ker pere bolje kot novi zdej.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.