Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: košara za voziček i'coo 24.7.2008 14:55:10
|
|
|
|
Klaudia
|
Naša je rojena oktobra in je bila v košari cca 3 mesece. Če bi že takrat imela quinny 3xl, bi dala samo zimsko vrečo na voziček. Pozimi je bila oblečena kot notri + kombinezon. Ko smo prešaltali na zimsko vrečo pa isto kot notri iz vreča. Res pa je, da imamo v stanovanju pozimi maximalno 21°C.
|
|
RE: košara za voziček i'coo 25.7.2008 8:34:04
|
|
|
|
mojca75
|
Jaz sem imela majsko deklico, pa sem mela trdo košaro, in to od Icoo-ja, imam pa Platon 3 (vojaško zelene barve).in mi je trda košara čisto prav prišla prva tri mesece. žal ti pri košari ne morem pomagat, ker jo bomo še rabili za drugega. Jaz sem takrat kupila športni voziček, trdo košaro in zimsko vrečo in vse sem nucala Vprašaj v Arielu, jaz sem tam kupila voziček, če imajo kaj kar paše gor, pa sej ICoo-ja še prodajajo. Al pa prek neta.
|
|
RE: košara za voziček i'coo 25.7.2008 11:41:56
|
|
|
|
Biba74
|
Sem vprašala v Arielu, pa nimajo več opreme sploh (jih je "prevzel" BC). V BC imajo v celi SLO eno samo trdo košaro na prodaj (paše gor tut letošnji model). Sem včeraj kontaktirala direkt I'coo oz. Hauck (ki jih je tudi "prevzel"), pa bom videla kaj bodo rekli, drgač pa se bomo čez mejo odpravli in eno košaro (trdo ali mehko), ki bo pasala na naš voziček že našli. Sej zdaj je tud meni malo žal, da nisem takrat vse v kompletu kupila, ampak takrat so nas v mat. šoli lepo prosili naj poleti dojenčkov ne vozimo v košarah oz. naj damo enkrat termometer noter in bomo zgrožene kako jih pregrevamo. So rekli, da naj bi bilo pregrevanje bolj problematično kot malo hladu in jaz sem pač upoštevala ta nasvet...... Sploh pa sem takrat čisto na začetku, ko še nisva na dolge sprehode hodila največ uporabljala podvozje+lupinico (Shop and drive varianto), ker je veliko spal in je bilo tako najbolj udobno tudi za njega, da ga nismo kar naprej prelagali sem in tja. Sej bomo že rešli stvar, z vašo pomočjo drage mamice se mi počasi že jasni kako in kaj bo potrebno. Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?