|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   košara za voziček i'coo
24.7.2008 14:12:38   
Biba74
Imamo Icootov športni voziček (Platon 4, barva:scouts camp) iz leta 2005, oktobra dobimo drugega dojenčka in bi rada dokupila košaro (Cocoon).

Zanimajo pa me pravzaprav še vaše izkušnje-tiste, ki imate jesensko-zimske dojenčke-kaj ste uporabljale vozičke z košaro, športni voziček s prenosno torbo in kako ste sploh svoje dojenčke oblekle/opremile za zimske sprehode. Malo sem zmedena, ker je naš ta prvi rojen junija in smo bili od začetka v zračnem športnem vozičku (z vodoravnim naklonom seveda) in poletno oblečeni...

Hvala in lep dan želim!
Biba

< Sporočilo je popravil shorty -- 30.7.2008 17:13:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: košara za voziček i'coo
24.7.2008 14:55:10   
Klaudia
Naša je rojena oktobra in je bila v košari cca 3 mesece. Če bi že takrat imela quinny 3xl, bi dala samo zimsko vrečo na voziček. Pozimi je bila oblečena kot notri + kombinezon. Ko smo prešaltali na zimsko vrečo pa isto kot notri iz vreča. Res pa je, da imamo v stanovanju pozimi maximalno 21°C.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Biba74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2008 8:34:04   
mojca75
Jaz sem imela majsko deklico, pa sem mela trdo košaro, in to od Icoo-ja, imam pa Platon 3 (vojaško zelene barve).in mi je trda košara čisto prav prišla prva tri mesece.
žal ti pri košari ne morem pomagat, ker jo bomo še rabili za drugega.
Jaz sem takrat kupila športni voziček, trdo košaro in zimsko vrečo in vse sem nucala user posted image

Vprašaj v Arielu, jaz sem tam kupila voziček, če imajo kaj kar paše gor, pa sej ICoo-ja še prodajajo. Al pa prek neta.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2008 11:41:56   
Biba74
Sem vprašala v Arielu, pa nimajo več opreme sploh (jih je "prevzel" BC). V BC imajo v celi SLO eno samo trdo košaro  na prodaj (paše gor tut letošnji model). Sem včeraj kontaktirala direkt I'coo oz. Hauck (ki jih je tudi "prevzel"), pa bom videla kaj bodo rekli, drgač pa se bomo čez mejo odpravli in eno košaro (trdo ali mehko), ki bo pasala na naš voziček že našli.

Sej zdaj je tud meni malo žal, da nisem takrat vse v kompletu kupila, ampak takrat so nas v mat. šoli lepo prosili naj poleti dojenčkov ne vozimo v košarah oz. naj damo enkrat termometer noter in bomo zgrožene kako jih pregrevamo. So rekli, da naj bi bilo pregrevanje bolj problematično kot malo hladu in jaz  sem pač upoštevala ta nasvet...... Sploh pa sem takrat čisto na začetku, ko še nisva na dolge sprehode hodila največ uporabljala podvozje+lupinico (Shop and drive varianto), ker je veliko spal in je bilo tako najbolj udobno tudi za njega, da ga nismo kar naprej prelagali sem in tja.

Sej bomo že rešli stvar, z vašo pomočjo drage mamice se mi počasi že jasni kako in kaj bo potrebno. Hvala!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2008 21:22:51   
mojca75
biba daj piši mi na ZS iz kje si, če ne bo šlo drugače ti jo tudi posodim user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Biba74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?