Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:13:18
|
|
|
|
ona
|
Nič posebnega,mi smp samo šli k pediatru in nas je vprašal,če je zdrava,če so kakšne posebnosti in to je to,so kar izdali potrdilo! Nekje pa še kri in vodo vzamejo,pri nas niso!
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:27:59
|
|
|
|
ZARA
|
Mi ga sploh nismo imeli, potrdilo je bilo izdano na osnovi tistega pregleda pri 3 letih, ne vem kako se mu že reče.
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:31:08
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Mi ga sploh nismo imeli, potrdilo je bilo izdano na osnovi tistega pregleda pri 3 letih, ne vem kako se mu že reče. Sistematski.
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:32:04
|
|
|
|
ZARA
|
Jaaa, sistematski...sploh se nisem mogla spomnit. Hvala ti, kravica.
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 24.7.2008 14:37:22
|
|
|
|
ajdaN
|
Ga ni bilo. Sem šla v ZD, povedala da rabim potrdilo, sem čez kakšno uro prišla nazaj in ga dobila. Otroka ni bilo z mano.
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 25.7.2008 7:17:55
|
|
|
|
anju
|
ni pregleda prav zato, ker je otrok itak gledan celo prvo leto. samo kakec je treba dat na analizo, da dobiš potrdilo, da lahko gre v rtec. pa pediater na to potrdilo napiše tudi kake posebnosti, če so pri otroku, na kar bi v vrtcu morali biti pozorni.
|
|
|
|
RE: Pregled pred vstopom v vrtec 26.7.2008 21:41:31
|
|
|
|
NRMM
|
Pri nas vsakega izmeri in stehta,pregleda kri in vazem blato zaradi parazitov.Če so preiskave na parazite negativne izda potrdilo,drugače ne.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......