|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavese
24.7.2008 13:29:18   
KRTR
od kar smo se preselili v novo hišo ( 3 leta) še vedno nimam zaves, ampak samo žaluzije. Želim si zavese, ampak sploh ne vem kam jih naj grem iskat...pa ,da nebi bile predrage... v mislih imam rolo zavese ali lamelne oz. kaj podebnega....skratka bolj moderen stil?

kaj priporočate?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavese
24.7.2008 13:32:47   
baguSka
....skratka bolj moderen stil?

men je se vedno najbl moderno tko kot mas zdej.. user posted image

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 13:44:18   
kristinaj
če mi noben ne vidi noter nič.......

sem v bloku, nobene zavese nimam, ker mam to srečo, da mi nihče noter ne vidi, ker je vse tako v redu postavljeno, pa tudi če bi ... naj pa gledajo........

mi gredo na živce, ker potem ven ne vidim, ko pridem k mami in sedim za mizo mi gre tako na živce,da jih takoj odgrnem, da imam razgled...in ker smo vsi to delali je mama našla rešitev in ima sedaj zaveso od vrha do polovice okna, ampak še vedno dobi kakšenkrat odgrnjeno.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 14:45:47   
sakuL
men je osebno lepše brez zaves, samo mi2 živiva v prtličju, pa jih rabimuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 17:34:39   
KRTR
jaz sem imela pač bolj v mislih dekorativne zavese....pa ne tiste, ki bi zakrile celo okno:-)

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 18:38:17   
Anonimen
Alo!
Tudi meni zavese čez celo okno ne potegnejo, ker imam rada svetlo, ampak čisto brez mi je pa malo dolgočasno. Tako da sem jaz kupila karnise v Ikei, blago pa v Kamniku v Ideji, kjer imajo veliko izbiro blaga. Meni jih je sicer sešila mami, ampak jih pa šivajo tudi tam. Drugače imaš pa kar precej modernih in takih zaves (roloji, zastori ipd.) že narejenih in precej ugodnih v Ikei. Jaz se zanje nisem odločila, ker ni bilo povsem takih, ki bi pasale k nama ... tako da imam sedaj nad oknom pribljižno 30 cm širok in rahlo nabran trak okrasnih zaves, gor pa prišito idrijsko čipko in prav fletno zgleda user posted image .

(odgovor članu KRTR)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2008 20:24:18   
Melina
Meni je arhitektka svetovala plise. Če te zanima telefon in naslov priporočenega izdelovalca, mi piši na Z.P. Jaz se, žal, nisem odločila zanj, ker smo malo spremenili gradbene načrte in imam sedaj pogled naravnost v  sosedovo okno, tako da sem se odločila za klasično zaveso, preprosto, z dvema svilenima trakovoma  (v razmiku 15 cm) spodaj.

user posted image   user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2008 22:20:57   
Anonimen
imam samo žaluzije, razen v sobah, kjer spimo imamo zavese iz debelaga blaga, da je bolj temno notri.

(odgovor članu Melina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.