Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Stvar je taka; moj mali že tretji dan hodi domov z ugrizom. Grize ga en fantek, ki ne zna očitno preveč komunicirat z drugimi otroci in ko naš mulo vzame eno igračko, (to si dobro povedala - ni kriv otrok, ki grize, pač pa tvoj, ki mu je igračo vzel in on drugi se brani!) ki je v bližini malega grizača, ga le ta veselo šavsne. Na splošno sploh nisem mati, ki bi komplicirala in se razburjala za vsako stvar. Ok, ga ugrizne enkrat...se med otroci vsekakor zgodi. Ga ugrizne drugič...ok, še preživim. Ampak včeraj je prišel domov s precej grdim ugrizom na rami...in mi je valda počil film. Vzgojiteljice pravijo, da naš ni kriv, ugriza ni izzval. Pa sej v končni fazi sploh ne vem, kaj naj naredim. Naj kaj omenim mamici tega otročka? Že 2 dni mali zjutraj prav kriči, da ne gre v vrtec, ker da ga bo fantek zopet ugriznil in tako se eno uro pregovarjava, da je v vrtec potrebno it Našo je tudi en čas ena punčka grizla - in točno vem zakaj, ker je imela naša mala en čas fore, da je vzela igračko in odbrzela ter jo čez par metrov spustila na tla - sam da je jezila al bratca doma, al pa otročke v vrtcu. No in ona mala se ji je maščevala z ugrizi, ker drugače ni znala. (ni še hodla)Tudi meni ni blo vseeno, sem pa prosila vzgojiteljice, da jo nekako poskušajo držat stran, jo zaposlit... vse to je trajalo kake tri tedne, potem pa sta obe našli nove, manj boleče fore. Kaj češ, mislim, da ni druge, kot da preživijo to obdobje. Tudi naša je en čas grizla, pa to se tako hitro zgodi, da nimaš časa poseči!! Je bil tavečji kr fajn pogrižen. Sej bo minilo, sam da ni do krvi in ne pride do kakšne zastrupitve.