|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mojega otroka grizejo
24.7.2008 12:33:02   
benika
Stvar je taka; moj mali že tretji dan hodi domov z ugrizom. Grize ga en fantek, ki ne zna očitno preveč komunicirat z drugimi otroci in ko naš mulo vzame eno igračko, ki je v bližini malega grizača, ga le ta veselo šavsne. Na splošno sploh nisem mati, ki bi komplicirala in se razburjala za vsako stvar. Ok, ga ugrizne enkrat...se med otroci vsekakor zgodi. Ga ugrizne drugič...ok, še preživim. Ampak včeraj je prišel domov s precej grdim ugrizom na rami...in mi je valda počil film.

Vzgojiteljice pravijo, da naš ni kriv, ugriza ni izzval. Pa sej v končni fazi sploh ne vem, kaj naj naredim. Naj kaj omenim mamici tega otročka?

Že 2 dni mali zjutraj prav kriči, da ne gre v vrtec, ker da ga bo fantek zopet ugriznil in tako se eno uro pregovarjava, da je v vrtec potrebno ituser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mojega otroka grizejo
24.7.2008 12:35:15   
Nika v službi
Reagirat morajo vzgojiteljice. Benika, vztrajaj, to ni dopustno. Pri nas je tako, da po večkratnih grizenjih vzgojiteljice organizirajo sestanek s starši "grizlija". Otroku je treba dati jasno vedet, da se to ne sme in še posebna kontrola mora biti pri teh, za katere se ve, da grizejo.

Se zgodi, da pa se kar naprej dogaja, pa ni uredu.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 12:36:40   
blaža
Po moje bi morale vzgojiteljice malo bolj pogledat " grizača" in obvarovat druge otroke pred njim. Sej razumem, da ne morejo biti na vseh koncih, ma jaz bi tudi popenla, če bi mi drugi otrok kar naprej grizu mojega.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 13:21:21   
ajdaN
Upam, da ga ni naš šavsniluser posted image user posted image ? A ga je mogoče S...? Ker kak mesec nazaj je tudi Lovro prišel s tremi konkretnimi podkožnimi krvavimi "štemplji" na rokiuser posted image . Se mu je poznalo kar par dni. Ampak od takrat ima mir. Ne vem a ga je naš nazaj mahnil al kaj?! Če bi se pa ponavljalo al pa da bi mali tulil, da ne gre v vrtec, potem bi pa sigurno zaropotala (samo naš je bil ves ponosen na tiste flekeuser posted image )! Sploh zdajle, ko je otrok ful malo in lahko malo bolj gledajo nanje.

Mamica pa po mojem tudi sama verjetno ne ve kaj narest. Nekateri imajo dejansko tako fazo in nimaš kaj narest. So pa vzgojiteljice tukaj tiste, ki morajo to preprečit.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 13:25:42   
benika
Ne ne, ajdaN, ni ga L. šavsniluser posted image . Ga je pa S...res je. Ampak fora je v tem, da se Beni sedaj dobesedno boji iti v vrtec in mi zjutraj nenormalno joka. Verjamem, da je za mamico težko, jo čisto razumem. Ampak tudi mi smo imeli obdobje, ko je B. udaril otroka, pa smo se z njim pogovorili in sedaj je mir. In če mamica ve, da njen otroček grize, bi se tudi ona lahko malce pomenila z njim. Sej naši mali več razumejo, kot pa mi kdaj mislimo.

p.s. L. je tak fajn fantek, vedno se lepo posmejčka ko pridem po B. Zadnjič mi je celo malico prineseluser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 14:12:44   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Stvar je taka; moj mali že tretji dan hodi domov z ugrizom. Grize ga en fantek, ki ne zna očitno preveč komunicirat z drugimi otroci in ko naš mulo vzame eno igračko, (to si dobro povedala - ni kriv otrok, ki grize, pač pa tvoj, ki mu je igračo vzel in on drugi se brani!)  ki je v bližini malega grizača, ga le ta veselo šavsne. Na splošno sploh nisem mati, ki bi komplicirala in se razburjala za vsako stvar. Ok, ga ugrizne enkrat...se med otroci vsekakor zgodi. Ga ugrizne drugič...ok, še preživim. Ampak včeraj je prišel domov s precej grdim ugrizom na rami...in mi je valda počil film.

Vzgojiteljice pravijo, da naš ni kriv, ugriza ni izzval. Pa sej v končni fazi sploh ne vem, kaj naj naredim. Naj kaj omenim mamici tega otročka?

Že 2 dni mali zjutraj prav kriči, da ne gre v vrtec, ker da ga bo fantek zopet ugriznil in tako se eno uro pregovarjava, da je v vrtec potrebno ituser posted image

Našo je tudi en čas ena punčka grizla - in točno vem zakaj, ker je imela naša mala en čas fore, da je vzela igračko in odbrzela ter jo čez par metrov spustila na tla - sam da je jezila al bratca doma, al pa otročke v vrtcu. No in ona mala se ji je maščevala z ugrizi, ker drugače ni znala. (ni še hodla)Tudi meni ni blo vseeno, sem pa prosila vzgojiteljice, da jo nekako poskušajo držat stran, jo zaposlit... vse to je trajalo kake tri tedne, potem pa sta obe našli nove, manj boleče fore.
Kaj češ, mislim, da ni druge, kot da preživijo to obdobje. Tudi naša je en čas grizla, pa to se tako hitro zgodi, da nimaš časa poseči!! Je bil tavečji kr fajn pogrižen.
Sej bo minilo, sam da ni do krvi in ne pride do kakšne zastrupitve.

MONTIGNAC

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2008 14:34:59   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: benika
p.s. L. je tak fajn fantek, vedno se lepo posmejčka ko pridem po B. Zadnjič mi je celo malico prineseluser posted image

Hvala user posted image ! Je baje takoooooo uslužen tam - pomaga, pospravlja, pomiva...

Mogoče pa res 1x ustavi mamico, pa se mal pomeni z njo. Pa prosi vzgojiteljice naj še ekstra pogledajo nanju. Čeprav tale "grizli" mora bit očitno kar "nevaren", ker mi mali vsaj vsak drugi dan razlaga, da je moral bit S. v vozičku, ker je nagajal, grizel, razbil krožnik...user posted image .

Mah ne vem. Mogoče bo pa zdajle kaj bolje, ko bo 2 tedna frej?!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2008 15:55:56   
AKP
Je kar težko imeti malega grizlija na očeh. Ko še je bila moja v vrtcu so imeli enega takšnega fantka, pa ga je vzgojiteljica večji del držala za roko in hodila z njim po igralnici, da ja ne bi koga ugriznil in ko je meni razlagala kaj so vse delali tisti dan je mali grizli ugriznil otroka, ki je šel mimo. Samo minutko je pogledala vstran pa je že grizel. Zato vem, da je zelo težko imeti takšnega otroka neprestano na očeh. Ni se mogla pogovorit z njegovimi starši ker so trdili, da to sploh ni res in da ne verjamejo, da njihov otrok grize user posted image . Drugače so pa komplicirali za vsako malenkost in so na vsakem sestanku imeli takšne prebliske, da bruhaš zraven. In ko so videli, da ga drži za roko v igralnici so skoraj ponoreli, kaj ona dela z njihovim otrokom, če ga pa ni držala je pa pogrizel pol otrok in so jo tisti starši skoraj linčali, ker je njihov otrok pogrižen. Se mi je reva prav zasmilila.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2008 16:03:32   
benika
Naty-Taya, če bi dobro prebrala moj post bi videla, da moj otrok NE jemlje igrače temu fantku, temveč igračo, ki je v njegovi bližini in se fantek z njo NE igra. Tako so mi razložile vzgojiteljice. 

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2008 22:07:03   
atanja
Red v vrtcu delajo vzgojitelce. Tako da jaz bi vprašala če fantku pokažejo da je naredil narobe.
Jaz se zmalim sicer doma "pogovarjam"če je kaj naredil. JE pa star šele 1,5 pa ne vem če glih dojame vsega. Mislim da je treba pri otrocih takoj pokazati kaj je narobe-mogoče da se jih da sedet malo bolj stran in pove da ni blo prav

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?