|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa ročna zavora na vozičku?
24.7.2008 10:13:04   
Mijavček
Oj,

a je to res tako nujno?
Midva bova mela dvojčke in zato bo voziček, kakršenkoli pač bo, precej težek. Malo me skrbi, če bomo šli po klancu navzdol... kako bom zadržala voziček cca 18 kg, pa še dva otroka not.

Lepo prosim, mamice z dvojčki al pa s težkimi vozički.. kakšne izkušnje? A je lahko problem, če nimaš te zavore? Midva gledava en voziček...vse super, sam tega nima. Živiva sicer na ravnem, ampak nikol ne veš... izleti, pa obiski in vozičkanje pri kolegicah....

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa ročna zavora na vozičku?
24.7.2008 10:18:22   
emaa
Nisem je imela, redko da bi res prav prišla, ker se je dalo tudi po strmem klancu dol it. 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 10:21:41   
Nika v službi
Hja, no, meni pa je neznansko prav prišla - po klancih, na nakupovalnih trakovih v nakupovalnih centrih...

Najbrž se da preživet tudi brez nje, ampak če je pa mogoče, bi vsekakor izbrala tak vozek, ki to ima. Sploh ker bo teža kar primerna.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 10:40:03   
juniorka
Meni se tudi zdi praktična, ne rabiš rok pretegnituser posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 22:16:21   
mayci
Meni se tudi zdi uporabna. Za klance, sploh če sta dvojčka, ti bo prav prišla.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2008 7:48:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Hja, no, meni pa je neznansko prav prišla - po klancih, na nakupovalnih trakovih v nakupovalnih centrih...

Najbrž se da preživet tudi brez nje, ampak če je pa mogoče, bi vsekakor izbrala tak vozek, ki to ima. Sploh ker bo teža kar primerna.

Enako.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2008 20:32:46   
Annny
Mi živimo na bolj hribovitem terenu..okoli hiše so sami klanci..brez ročne zavore bi zelo težko preživelauser posted image  Če živiš kje v mestu ali ravnini, pa sploh ni panike brez zavore.. 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2008 10:24:19   
Katjusa
Jst sem mela težki voziček in sem doma tak da kamrkoli pogeldam so klanci..... pa nisem mela ročne zavore in je šlo brez problema, če ti voziček rudače ustreza ga kr kupi sej se da komot tud brez te zavore.... k pr nas so resnično sami hribi in vsak dan sma šla na sprehod pa nisem mela nekih posebnih težav..... sploh pa glede na to da si doma v ravnini nimaš kej veliko razmišljat.... tisto k boš šla pa tu pa tam na obisk v kake bolj poševne konce pa ne bo panike.... važno da ti voziček drugače ustreza in da ti nudi tisto kar rabim ter seveda da bosta tvoja 2 sončka not udobno uživala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2008 11:12:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Enako.

In enako. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2008 14:36:40   
zabica26
Emmm, kateri voziček za dvojčke pa to zavoro ima?
Mi imamo voziček pp Duette, nima zavore, ampak mož za enkrat še ni pojamral, da jo pogreša. Sta pa v vozičku (18kg) še dva otroka, ki imata skupaj cca 14,5kg in še narašča...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2008 19:33:33   
Anonimen
Pri nas je nepogrešljiva, na vsakem hribčku pride še kako prav.

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 15:41:39   
ina24
midva nimava dvojčkov in imava ročno zavoro,in je ful vredu. nožna se mi zdi malo štorasta, če greš po bregu dol, pa skačeč po eni nogi, da lahko zaviraš? Nevem kakšno tehniko ima nožna, ampak ročna se mi zdo bolj praktična. Pa še zatakneš jo lahko (3 stopnje) da ostane zapremzana.

Če nebi imela zavore, bi jo ful pogrešala. Ker se voziček kdaj kar odpelje, če ga pozabim zapremzat.

< Sporočilo je popravil ina24 -- 29.8.2008 15:43:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2008 20:47:49   
Taula
quote]IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Enako.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.8.2008 13:15:07   
Dali*
Ročna zavora - vsekakor, sploh pa zardi same teže vozička in otrok.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?