|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LITERATURA, KNJIGE
28.2.2005 15:33:33   
KMALU
Kot sem ze omenila, zivim v tujini. Kmalu grem na obisk domov pa bi so rada kupila kaksno knjigo o nosecnosti in o pripravah na malcka, ter tudi o samem zacetku ko se mali/a rodi.

Zanima me, ce katera od vas pozna kaksno dobro, zanimivo knjigo oz s cim ste si pomagale in se kratkocasile med nosecnostjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   LITERATURA, KNJIGE
28.2.2005 15:48:57   
adelaida
jaz ti priporočam da si namesto knjige nabaviš vse te revije ki so izšle na temo nosečnost. so zelo zanimive za brati še kakšno darilce dobiš zraven... recimo nosečnost, pa mamin porod in nosečnost, pa lisina revija o nosečnosti... dobro pa je da si lahko notri po naročilnici ali pa po telefonu naročiš še ostale ki so izšle prejšnja leta.. in dolgčas ti sigurno ne bo. lp

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   LITERATURA, KNJIGE
28.2.2005 15:57:06   
KMALU
.. nekaj od tega sem ze prebrala, ja ..
V bistvu lahko beres in beres in beres, ampak dokler ne dobis te strucke v roke, nimas pojma kako je, tudi ce si prebral 200 knjig...
Vse to vem... Ampak mi je pa lepo brat o teh stvareh in vedet cim vec, saj zelim mojemu otroku le najboljse.:)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   LITERATURA, KNJIGE
28.2.2005 16:00:29   
KIRA
se čist strinjam z adelaido. najlepše piše v maminih posebnih izdajah. 3 so: ena je nosečnost, porod, pa men se zdi da paparica.. zelo fajn piše. mam 2 knjigi na to temo, sam je v teh izdajah dost lepše in bolj enostavno napisano. po mojem so najboljša izbira.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   LITERATURA, KNJIGE
1.3.2005 8:51:27   
smrka
hej hej
Jest imam knjigo "Nosecnost vprasanja in odgovori" izdala Mladinska knjiga... je zelo dobra, notri najdes skoraj vse kar te zanima od zacetka nosecnosti pa vse do po poroda. Poglej si jo.
smrka :kuza:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   LITERATURA, KNJIGE
2.3.2005 15:52:51   
puppa

Predlagam knjigo:
:)Eva Hrovat-Kuhar: Izziv poroda:)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?