Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: litaf - za starejšega bratca ali sestrico 23.7.2008 15:57:10
|
|
|
|
Lunc_a
|
Na strolli rider-ju se tudi sedi
|
|
|
|
RE: litaf - za starejšega bratca ali sestrico 23.7.2008 22:39:57
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Jaz se tudi zanimam za Litaf buggy board, samo žal tega novejšega ne pošiljajo v Slovenijo (e bay UK), na ebay de ga sploh še nimajo...tako, da moram kontaktirat proizvajalca... hvala za idejo in link... Bo pa tudi ZELO dobrodošlo kakšno mnenje ... sem brala neke teme za nazaj, ga je ena mamica ful pohvalila...
|
|
RE: litaf - za starejšega bratca ali sestrico 24.7.2008 8:23:36
|
|
|
|
maja1488
|
Mene pa zanima kako gre s tem čez pločnike. Pa z navadnim buggyboardom tudi. A mora otrok dol stopit, da greš čez stopničko?
|
|
|
|
RE: litaf - za starejšega bratca ali sestrico 24.7.2008 19:59:47
|
|
|
|
Mesečnica
|
Danes sem litaf videla v Bušiju v BTC-ju. Stane pa cca. 86 evrov.
|
|
|
|
RE: litaf - za starejšega bratca ali sestrico 25.7.2008 7:00:37
|
|
|
|
PIAF
|
Mene pa zanima do koliko let starosti ponavadi otroke vozite gor? Ker naš je star 4 leta in nikoli še ni izrazil želje, d abi se vozil, razen letos na morju prvič...in razmišljamo tudi o tem...
|
|
|
|
RE: litaf - za starejšega bratca ali sestrico 29.7.2008 22:05:08
|
|
|
|
saline
|
Meni zgleda super. A katera ve, če se da namontirati na vse vozičke?
|
|
|
|
RE: litaf - za starejšega bratca ali sestrico 31.7.2008 14:00:41
|
|
|
|
žarnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mene pa zanima kako gre s tem čez pločnike. Pa z navadnim buggyboardom tudi. A mora otrok dol stopit, da greš čez stopničko? No,mi imamo navadni buggyboard,pa greš kar lepo dol in gor na pločnik,ni treba otrok nič dol stopat. Imamo pa mi 3-letnico in se rada vozi gor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?