|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1.pregled v 12t
28.2.2005 15:19:21   
urskakr
Zanima me kaksne so lahko slabosti oz. kaj zamudis ce gres na prvi pregled sele v 12 tednu? Sem kr malo zalostna ker me je moja G sele takrat narocila, je rekla da pri njih pac delajo tako. G je Dr.Boziceva v Mariboru. Se hodi katera k njej?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   1.pregled v 12t
28.2.2005 15:21:57   
Anonimen
Mislim, da ni nobene posebne slabosti razen tega, da boš ti nestrpna in komaj čakala, da greš.

Saj te je naročila na nuhalno a ne?
Ker se jo dela v 12. tednu, da ne boš prepozna.

Drugače pa ne poznm te zdravnice, ker nisem s tistega konca.

(odgovor članu urskakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   1.pregled v 12t
28.2.2005 15:38:18   
urskakr
Ne vem, mislim da ne. rekla je mislim da sistematski pregled ali nekaj ... :( sem zalostna, ker se vsem ze nekaj dogaja. Vse ze imate tako hitro UV, posiljajo vas na preglede krvi...mene pa se nic. No saj mogoce pa bova opravile vse na tem pregledu, vsaj upam.

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   1.pregled v 12t
28.2.2005 15:42:19   
saba
saj jaz bom tudi kri in vodo dala komaj 18.3.

ne se sekirat, zamudila boš samo 1 UZ, na katerem nebi videla kaj dosti.

bodi potrpežljiva in boš potem na UZ vse videla.

dokler nimaš nobene ga čudnega izcedka in se dobro počutiš je z tvojim :duda: vse o.k.

lp
saba

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   1.pregled v 12t
28.2.2005 15:57:47   
pi
Preveri, če te je naročila na NS, ker če te ni bo prepozno.
Meni je sestra rekla ko sem klicala, da zdaj naročajo na prvi pregled v 7,8 tednu.
Si poskusila preverit kje drugje ? Jaz ne bi tako dolgo čakala na prvi pregled. Meni se je že 7 teden zdel pozno. Ko sem bila prvič noseča sem bila prvič na pregledu v 5 tednu.

LP

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   1.pregled v 12t
28.2.2005 15:58:42   
pi
Sicer pa se na NS lahko naročiš kjer koli, saj jo moraš tako ali tako plačat.

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   1.pregled v 12t
28.2.2005 16:01:36   
urskakr
ok. Ste me potolazile. Kje pa se lahko v Mariboru narocim na NS? :metulj:

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   1.pregled v 12t
28.2.2005 17:22:17   
mika
Urška, a misliš Magdaleno Božič? Včasih je bila moja g, ampak ko mi je test pokazal + sem šla od nje. Pa ne zaradi (ne)strokovnosti, ampak zaradi gneče. Pacienetke je naročila ob 7:30, začela pa sprejemati ob 10 - predtem so bile na vrsti samoplačnice, za katere pa tako ima drugi delovni čas. moja prijateljica je njena pacientka in mislim, da ji je Božičeva sam izmerila ns. Drugače pa je merjenje na Fontani, zraven vzameš video kaseto in ti UZ posname.

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   1.pregled v 12t
28.2.2005 18:47:38   
urskakr
Ja, mislim Magdaleno Božič. Da se čaka sem tudi sama opazila, ko sem imela redni letni pregled(še pred zanositvijo). Kam pa naj grem, če ne vem kateri je vredu.K njej sem šla ko sem bila stara 17 let in sem tam ostala.

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   1.pregled v 12t
1.3.2005 8:54:37   
tannya
Tudi mene je moja G naročila šele v 12 tednu, pa sem jo zamenjala. Pri sedanji sem imela pregled v 8 tednu, pa že pred tem sem bila na pogovoru pri njej. Ves čas je dosegljiva na mobi in ker sem imela vmes krvavitve, mi je bilo to ful v tolažbo.

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   1.pregled v 12t
1.3.2005 10:12:24   
Anonimen
Ja, se strinjam, taka ginekologinja nima pojma. Naroči se na nuhalno svetlino, ker je to zelo zelo pomemben pregled. Če zamudiš primeren čas za pregled, ga potem ne morejo več opravit.

Nasploh me razjezijo taki G, ki pričakujejo, da so vse nosečnice o vsem obveščene in mislijo da same že vse vedo in znajo! :grrr: Madonca, kot da bi bila to že 25. nosečnost!!! :grrr::grrr:

(odgovor članu urskakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?