Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 15:00:24
|
|
|
|
bumerang
|
Danes je 23. julij ti se pa bojiš za 18. avgust? Sicer pa takole. Danes zjutraj je bilo super, morje tudi ni dosti izgubilo na temperaturi. Jutri je napovedano poslabšanje vendar ne tako hudo kot je izgledalo včeraj, baje bo samo bolj oblačno. Pojutrišnjem je napovedano spet lepo vreme in dvig temperatur. Se pa situacija zna, kar potrjuje tudi vremenska preteklost, obrnit v enem dnevu. Za 18. avgust pa se itak ve. Če od 10. avgusta ne bo deževalo, potem bo morje temperaturo verjetno še držalo, če bo pa takrat že prvi poletni celodnevni dež, potem je poletje bye-bye. So dnevi že prekratki, da bi bila še vročina. Ampak ponavadi se to zgodi šele okoli 25. avgusta.
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 15:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja starša sta v Makarski in sta rekla, da kaj takega pa še nista doživela v zadnjih 8 letih, od 9ih dni že 5. dan burja in dež, mrzlo in sivo!
|
|
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 15:33:08
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Remy Moja starša sta v Makarski in sta rekla, da kaj takega pa še nista doživela v zadnjih 8 letih, od 9ih dni že 5. dan burja in dež, mrzlo in sivo! A RES??? Mene mal skrbi, gremo 1 skupaj na morje (mala bo stara 3 leta), pa midva tudi nisva hodla prej, ker finance niso dopuščale. No letos sva zbrala tolk da gremo zaj pa tako vreme. Gremo pa v nedeljo (Poreč). Upam da bo naslednji teden boljše.
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 15:38:30
|
|
|
|
soncek28
|
Mi smo se vrnili v soboto iz Budve(Črna Gora) in je bilo skos 36 stopinj.Skoraj prevroče,drugač pa noro lepo!
|
|
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 15:47:58
|
|
|
|
Lenny
|
Danes mi je kolegica poslala SMS iz Krka. Ful se je veselila dopusta in morja, zdaj pa jih skoraj zebe, pa piha kot neumno. Tako da lahko samo upam, da bo druga polovica avgusta O.K.
|
|
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 15:57:06
|
|
|
|
amaya
|
Če to ni že 15 post o vremenu na Obali Pozimi se pa verjetno obrne, a ne?
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 16:25:24
|
|
|
|
brigitaa
|
Superca, se bodo eni lahko posvetili družinskemu življenju(pa kok si kdo razlaga)
|
|
RE: Kakšno je vreme na morju? 23.7.2008 17:26:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Rijeka - zjutraj je bilo sončno, zdejle se pa že oblači in pripravlja na dež.. Kakšno bo pa avgusta ti pa res nihče ne more povedat...
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......