tinkatonka
|
Najprje hvala vsem za odgovore, čeprav pomojem niste zadele bistva.... Ni problem v količini spanja, ...., ampak v prisotnosti mamice. Pa da noče v vrtec, ker je bil zdaj navajen biti 4 tedne doma. To je problem. Danes je že doma jokal, ko sem ga začela oblačit, da seveda o tem, kako je kričal tam sploh ne govorim. Pa v avtu mi je še 5× rekel, da ne bi šel v vrtec. No potem popoldne ko vprašaš, kako je bilo v vrtcu pa vzgojiteljice rečejo, da je prvih 10 min mal krize, potem je pa ful lušten, razigran. In res je, cel popoldan je tudi doma razigran, navihan, prav lušten. No zvečer za spanje, pa tudi ni ura problem, ampak prisotnost mamice. Moram biti zraven ga božat, se igra z mojo roko, in sladko zaspi, samo če sedim ob njem in da me čuti. Razštelan v tem smislu sem mislila, ne pa v spanju. Pa delam vse tako kot sem takrat, ko sem ga uvajala v vrtec, hitro se poslovim, mu govorim same lep stvari v vrtcu, kaj bodo vse počeli,....., pa nič ne pomaga. Pa se mi zdi, da vsak dan bolj joka. Pred dopustom teh problemov nismo imeli. Vrtec je bil zakon. Sicer je kdaj pa kdaj rekel, da ne bi šel, ampak ni jokal. Da o tem da je sam zaspal sploh ne govorim.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.7.2008 9:37:23 >