|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim na plažo?
23.7.2008 12:48:46   
honey
Zanima me, tisti, ki imate manjše otroke, kako privlečete vso kramo na plažo? Na tiste plaže, kjer mi najraje zahajamo, se pač ne moreš pripeljat do plaže z avtom. Tako da imamo še nekje za hodit 500 m od parkirišča do plaže. Že tako se moramo od nastanitve do plaže vozit, tako da gremo v vsakem primeru z avtom. Lani smo imeli s sabo še voziček za malega in smo v ta voziček naložili vso kramo, njega pa ali na ramena ali pa je hodil, odvisno. Letos pa vozička ne bomo več vlačili s sabo in me zanima, kako ostali rešujete ta problem. Mož se je hecal, da bomo kar osla rentali, da bo vse nesel user posted image  S sabo pa ponavadi nosimo 1 tono igrač, hladilno torbo (za kakšno malico, sadje, pijačo...), seveda potovalko z brisačami in kopalkami, blazino za napihnit, "pumpo" za blazino in letos bomo imeli še 2 ležalnika user posted image  Tako da je mož rekel, da vsega ne bo vlačil. Zdaj pa ne vem, kako naj rešimo ta problem? Ali obstaja kakšen voziček za na plažo ali pa kaj podobnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim na plažo?
23.7.2008 12:54:05   
Naja30
Mi gremo z vozičkom, je pa tamala stara 19m. Vse naložimo na njega, je pa res, da jaz spet toliko krame ne vlačim s sabo. Brisače, kreme, fotič, plenice, za tamalo za preoblečt, nekaj igračk, včasih rokavčke ali obroč (ki se jih napihne na plaži) in to je to. Vse bi lahko dala tudi v malo večjo torbo. Aja, pa obvezno malico in pijačo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2008 12:58:05   
Nika v službi
Tako kot naja3. Če že imamo plažo malce bolj oddaljeno, gre vse na voziček. Če ni vozička, potem torbo troga mož, jaz držim ta malo za roko, ona vleče kak tovornjaček ali pikapolonico, ostala krama pa je v torbi. Ležalnike in marelo rentamo, prehranjujemo se v restvaracijah, igrač pa tudi ne nosimo eno goro.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2008 12:59:29   
honey
Ja, saj večino tega spravim v potovalko. Ampak še vseeno ostane hladilna torba, 2 ležalnika, pumpa za blazino - igrače bo pa kar mali sam nosil user posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2008 13:17:04   
muška
Glede na vso to opremo, ki jo "potrebujete" na plaži, vam svetujem, da si najdete drugo plažo, kjer bo parking bližnji, ali pa menjate apartma, ali kjer koli že ste nastanjeni za bližjega plaži .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2008 13:19:26   
kristinaj
ma kej vi greste za cel dan na plažo???

mi smo dopoldne dve urce in popoldne če nam uspe urco, urco in pol....

peljem pa tamalo na vozičku, brez plenice, vodo, sadje, piškot, brisačo in eno igračko in to je to... je pa stara 16m...... nečakinja si nese s seboj masko, mogoče plavutke, nečak pa rokavčke in to je to.....

da bi pa ležalnik vlačla na plažo..... lih še to se manjka.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2008 13:28:31   
kalbo
Meni bi se v zgoraj opisanih situacijah dobesedno utrgalo. A je to sploh dopust? Vsak božji dan pakiranje v avto, pakiranje iz avta, špilanje tovorne mule do plaže, cmarjenje na soncu cel božji dan, špilanje tovorne mule nazaj, pakiranje v avto, pakiranje iz avta....pok v posteljo in naslednj dan ponovi vajo....men to ni blo nikol jasno.

Mi smo ukampirani 100m od plaže, in to je to. Nobenega vlačenja vseh možnih rekvizitov, nobenega pakiranja v razbeljen avto  in nobenega cmarjenja na plaži, v vodi sem lahko 20 krat na dan, malica in pivo sta pa lepo v hladilniku.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2008 13:38:43   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Meni bi se v zgoraj opisanih situacijah dobesedno utrgalo. A je to sploh dopust? Vsak božji dan pakiranje v avto, pakiranje iz avta, špilanje tovorne mule do plaže, cmarjenje na soncu cel božji dan, špilanje tovorne mule nazaj, pakiranje v avto, pakiranje iz avta....pok v posteljo in naslednj dan ponovi vajo....men to ni blo nikol jasno.

Mi smo ukampirani 100m od plaže, in to je to. Nobenega vlačenja vseh možnih rekvizitov, nobenega pakiranja v razbeljen avto  in nobenega cmarjenja na plaži, v vodi sem lahko 20 krat na dan, malica in pivo sta pa lepo v hladilniku.

Evo, se strinjam user posted image . Ko sem jaz hodila z mojim dragim in njegovo familijo na morje, je bilo vsak dan: zjutraj obilen zajtrk (jajca na oko z ocvirki ali ocvrte miške ali...), potem vse spakirat, pa trogat na plažo (15 minut hoje): blazine, armaflekse, pijače ohoho veliko, sadje,  brisače, žoge, marele.... ma ni da ni! S tem, da so bili to sami odrasli ljudje. Potem pa okrog 12h nazaj domov, pa ob štirih ponovi vajo.
Aja, pa še to: VEDNO (že 17 let) hodijo v isto stanovanje (ki ga tašča dobi preko službe). stanovanje je v 4. štuku bloka, vroče ko pes, enih sto šteng je do tja. Ajmene user posted image . Lani sem se uprla in tudi letos ne gremo zraven, čeprav je bila užaljenost do neba user posted image .

Aja, to je bilo zdaj izven konteksta. V glavnem, poiščite kako bližjo plažo ali pa malo zreducirajte vso kramo. Tudi brez ležalnikov se da preživeti, veš

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2008 13:54:06   
nuala
Ker tudi jaz rada hodim na take plaže, moža pa ni pogosto na razpolago, da bi mi trogal kramo, imamo sttvri zreducirane na minimum; 2 kopalna plaščka, 1 brisačo, 1 masko, 1 flašo vode in malo sadja ( npr. 2 breskvi ), denarnico, mobi in ključe od avta. Fanta vzameta s sabo 2 kanglici in 2 lopati, včasih malo žogo.
To gre vse v torbo, ki jo brez težav nesem, zraven pa držim za roko ta mlajšega.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2008 15:13:39   
honey
Že več let hodimo na morje k mojemu stricu, ki ima hišo oddaljeno od plaže recimo 5 km - je pač zastonj user posted image  Tako da bivanja ne bomo menjali user posted image  

Ja, na plažo gremo za cel dan, ker enostavno uživamo na plaži. Zjutraj se najemo in gremo na plažo, potem pa zvečer nazaj gor. Pa sploh ni problem v pakiranju v avtu, ker večino stvari imamo ves čas v avtu, edino brisače in kopalke vržem na štrik, da se posušijo do naslednjega dne. Vem, da se da preživet brez ležalnikov, ampak je pa zelo komot, če ga imaš. Na teh plažah,k kjer se mi kopamo, pa tudi ni kje za rentati ležalnikov oz. ob 11h, ko mi pridemo, so že vsi zasedeni. 

Navad glede "bivanja" na plaži ne mislimo menjati, ker nam tako odgovarja, tako da bomo očitno morali kakšno stvar manj vleči s sabo, ker nisem dobila nobenega pametnega predloga, kako bi to speljali na plažo - razen vozička, ki ga ne mislimo vlačit več s sabo user posted image  

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2008 15:18:56   
Mišni
Mi smo vedno čimbliže morju, letos pa smo vse rekvizite nosili v napihnjenem čolnčku. Zelo priročno, ne moreš verjet, kaj gre vse notri. Od ležalk, do plavutk, mask, napihnjene blazine, napihnjenega krokodila, ma ni da ni.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2008 16:15:49   
pikecpokec
Ja, razen vozička ali pa kot je predlagala Mišni - napihljivega čolna, res nimam ideje, kako bi vse to nesli na plažo. Bo na koncu verjetno kar šerpa ata in mama user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2008 16:48:55   
skuštrana
V Moščeniški dragi jaz vedno videvam tujce, ki imajo takšne lesene majhne vozičke in naložene do vrha in gredo tako na plažo(ker tam moraš do plaže hodit, vsaj do one ta druge - boljšeuser posted image )...Noter pa imajo vse - od senčnika naprej.. In potem to lepo vlečejo za seboj..Mogoče greš do Ribnčanov s suho robo in pogledaš če imajo kaj takšnega...

Videla sem tudi takšen ležalnik, voziček, torba..Vse v enem. Ima kolesa in ko ga raztegneš je ležalnik, vmes pa še ogromna torba na kolesih.Ma vse živo imajo tujci, samo kje bi to pri nas dobil pa ne vem..

Drugače pa gre meni vse v en rukzak in pod voziček v košaro..Lopatke in kanglico si pa mala sama nese v enem rukzaku...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.7.2008 17:49:29   
pikecpokec
Videla sem tudi takšen ležalnik, voziček, torba..Vse v enem. Ima kolesa in ko ga raztegneš je ležalnik, vmes pa še ogromna torba na kolesih.Ma vse živo imajo tujci, samo kje bi to pri nas dobil pa ne vem..

No, tole je fajn ideja. Sej tudi lesen voziček bi bil OK, ampak po moje ti kr veliko prostora v avtu zavzame.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.7.2008 21:19:43   
katjes
V Merkurju imajo prav luštne nakupovalne vozičke na koleščkih - v torbo zbašeš vso kramo, brisače, igračke, kreme, manjšo hladilno torbo. Pred torbo privežeš ene dve ležalki, ob torbo navežeš stol za kampiranje, pa še na kakšno stran torbe lahko kaj naložiš oz. privežeš.
Sem gledala na morju dva upokojenca, kako sta prav elegantno hodila proti plaži, za seboj pa vlekla voziček. Potem pa sta vse zgoraj našteto začela vleči ven.
Drugo leto bom 100% kupila tak voziček!user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.7.2008 21:46:03   
benika
V Merkurju imajo prav luštne nakupovalne vozičke na koleščkih - v torbo zbašeš vso kramo, brisače, igračke, kreme, manjšo hladilno torbo

Aha, ko sta letos moja starša vzela vnuka s seboj na morje sta tudi vso kramo za na plačo peljala v nakupovalni torbi na koleščkihuser posted image .

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.7.2008 6:28:38   
diva 4
O bog, kaj vse vlečete na plažouser posted image  Jaz v eno torbo za na plažo dam brisače , kopalke , rokavčke in kremo (to obesim na voziček) , naplaži "ležimo "v senci kar na koci ( jo dam pod vozek v vrečo), ker pa naša otroka ogroooooooomno pijeta bomo s seboj na plažo vzeli tudi hladilno torbo za pijačo ( ta bo pristala pa kar v sedalu vozička) . Otroka si pa emparček sama neseta na plažo. Od plaže pa smo oddaljeni max.200m.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.7.2008 20:51:17   
* Mateja *
Mi ravnokar gledamo al nej voz  s sabo vzememo al ne. ker naš nejc hodi na sprehode peš, tako da do plaže bo že prišel, kramo pa bomo nesli v dveh boršah. Bolj me sekira na večernih sprehodih kako bo, za tam računamo da bi vzeli voziček s sabo. Da ga nebomo nosili po rokah ko bo truden.

Sam imamo tok majhne avto, da enostavno ne vemo kaj naj doma pustimo.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?