pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Meni bi se v zgoraj opisanih situacijah dobesedno utrgalo. A je to sploh dopust? Vsak božji dan pakiranje v avto, pakiranje iz avta, špilanje tovorne mule do plaže, cmarjenje na soncu cel božji dan, špilanje tovorne mule nazaj, pakiranje v avto, pakiranje iz avta....pok v posteljo in naslednj dan ponovi vajo....men to ni blo nikol jasno. Mi smo ukampirani 100m od plaže, in to je to. Nobenega vlačenja vseh možnih rekvizitov, nobenega pakiranja v razbeljen avto in nobenega cmarjenja na plaži, v vodi sem lahko 20 krat na dan, malica in pivo sta pa lepo v hladilniku. Evo, se strinjam . Ko sem jaz hodila z mojim dragim in njegovo familijo na morje, je bilo vsak dan: zjutraj obilen zajtrk (jajca na oko z ocvirki ali ocvrte miške ali...), potem vse spakirat, pa trogat na plažo (15 minut hoje): blazine, armaflekse, pijače ohoho veliko, sadje, brisače, žoge, marele.... ma ni da ni! S tem, da so bili to sami odrasli ljudje. Potem pa okrog 12h nazaj domov, pa ob štirih ponovi vajo. Aja, pa še to: VEDNO (že 17 let) hodijo v isto stanovanje (ki ga tašča dobi preko službe). stanovanje je v 4. štuku bloka, vroče ko pes, enih sto šteng je do tja. Ajmene . Lani sem se uprla in tudi letos ne gremo zraven, čeprav je bila užaljenost do neba . Aja, to je bilo zdaj izven konteksta. V glavnem, poiščite kako bližjo plažo ali pa malo zreducirajte vso kramo. Tudi brez ležalnikov se da preživeti, veš