ronja
|
Mah, kaj ste se vse tako spravile na varalice? Vsak po svoje ptiček poje in če je obema prav - potem tega sploh ne dojemam več kot varanje. Anonimna je svojemu dragemu povedala, kako stvari stojijo in da pač rabi tudi spolno zadovoljitev precej večkrat kot ji jo je on pripravljen nudit. Zakaj za vraga bi morala non stop trpet in se žrtvovat za njega! Cankar je mrtev in njegova mama tudi... Zakaj se ne bi medsebojno spoštovala, če imata pač odprt zakon? Ne vidim povezave med tem, da imaš neobičajno razgibano spolno življenje in spoštovanjem do partnerja, ki za ta tvoj šport ve. Lahko ima njen mož po naravi zelo šibek libido ali je ambiseksualen oz. biseksualen in v določenem času pri njem prevladuje homoseksualnost. Veliko takih moških si tega sploh noče priznat in so baje sicer super ljudje za živet skupaj. Zakaj bi potem ona trpela ali pa bi uničila sicer lep dom svojim otrokom? So pač stvari, ki se jih ne moreš zmenit - ne moreš spremenit čutenja: če njemu ni do seksa, njej pa je... Zakaj tak zakon ne bi mogel bit lep, če se oba strinjata, da bosta seks za šport poiskala drugje? Nekateri hodijo na swinganje, pa to ne pomeni, da sta zdaj slaba človeka, ki se ne spoštujeta! Nespoštovanje je, če si lažeta, grozita, tepeta, obrekujeta en drugega in si ne stojita ob strani, ko drugi to rabi! Ne pa če hočeta zadovoljiti vsak svoje potrebe. jaz tudi ne jem vedno doma, če sem lačna, jem v službi, kot vsi ostali in se nihče nad tem ne zgraža, čeprav je lahko večerja tudi zelo intimna. Seks ej pa ravnotako ena osnovnih potreb in po moje je za otroke boljše, da imajo veselo mamo, ki sem pa tja skoči na kako avanturico, je pa zato zadovoljna v življenju in se ne pritožuje non stop nad očetom. Seveda je najbolj fino, če jih lahko zadovolji partner doma, ampak vsi pač nimajo te sreče. Vem, da se meni tudi ne bi dalo non stop moledovat za seks in bi tudi predlagala kaj takega, če bi se mi to zgodilo. Vprašanje, če se splača vrečt stran lep zakon oz. partnerstvo, kjer ti ljubi da vse, razen seksa: torej te pocarta, te potolaži, ti pomaga, kadar rabiš, skupaj skrbita za otroke in gospodinjstvo, greste na izlete, na morje in se imate super... samo zato, ker se ti pač seksa. Amapk da bi pa do konca življenja seksala 1x na 2 meseca pa tudi hvala lepa! Torej - jaz anonimno čisto razumem in se mi ne zdi, da bi bila nefer do moža, saj mu je čisto fer vse povedala.
|