Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ p.p.s. Še vedno pa je glavno vprašanje kaj je s hčerkinimi nočnimi morami in zakaj nisi že ukrepala? Glede mor in joka ponoči, takrat (in tudi zdaj )me ne skrbi, da bi jo zlorabil. Vem, da ne bi položil roke nad njo. Problem je bil najprej v tem, da ni hotela povedat zakaj joka. Je rekla, da oči ne pusti. Čez čas, ker je nonstop jokala in se zbujala, sem jo začela bolj podrobno spraševat kaj je narobe. Najprej sem pomislila, da ga pač ful pogreša, pa je rekla, da zmeraj ko gre z očijem jo pri "teti" pusti. Verjemte, da sem mislila, da si mala zmišluje. Pa je zmeraj o "nekih tetah" govorila. Zato sem ga enkrat vprašala, kako je kaj s tem, pa se je začel ful izmikat, češ da nima zmeraj časa bit z njo (2*na teden po 3ure), ker ma "sestanke". In jo res kdaj pa kdaj pri kateri "teti" pusti. V času ko bi morala bit v njegovem varstvu/oskrbi, je bila prepuščena nekim "baburam", ki jih sploh ni poznala- od tod njen jok in nočne more. Sem mu na vse načine skušala dopovedat, da sma SKUPAJ določila dneve in ure srečanj, ko bi se pač moral tamali posvečat, ne pa hodit okrog in ji rihtat nekega čudnega varstva. Pa je samo zamahnil z roko, češ jaz se nimam cajta z njo ukvarjat, če imam "sestanek". Bog, pa saj bi meni lahko reko, da je nima kam dat in da je takrat pač ne more met .........in potem, se je vedno manj zanimal za njo,......... Po spremembi priimka, pa se sploh ne javi. (imel je zeljo podpisat tudi papirje, da se ji odpove, pa jaz in moj partner tega nisma dopustila. (naj le ve tamala, da ima očeta) Ko bo sama želela spet kontakt z njim, ji ga pa ziher ne bom branila.
|