Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: botra brez zakramentov, samo krst 23.7.2008 15:21:12
|
|
|
|
Neni13
|
Nimam časa brat, kaj vse ste napisali. Jaz pravi 100 ludi, 100 čudi. In prav je tako. Hvala vsem, smo že zmenjeni za krst.
|
|
|
|
RE: botra brez zakramentov, samo krst 23.7.2008 18:33:47
|
|
|
|
nanč
|
Kot ponavadi,vprašaš eno,odgovorijo četrto
|
|
RE: botra brez zakramentov, samo krst 23.7.2008 19:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Kot ponavadi,vprašaš eno,odgovorijo četrto Jah, nimaš kej.Enim tudi štetje do destet povzroča težave, kaj šele da bi prebrali celo debato pa čeprav obsega samo eno ubogo stran...
|
|
|
|
RE: botra brez zakramentov, samo krst 23.7.2008 19:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Nimam časa brat, kaj vse ste napisali. Jaz pravi 100 ludi, 100 čudi. In prav je tako. Hvala vsem, smo že zmenjeni za krst. No, fino, da ne zameriš...life go on, kajneda . Pač tole je forum in vsak pove svoje mnenje. Če boš pa le kdaj imela čas, pa bi vseeno bilo fino prebrat tvoj odgovor na naše pripombe in vprašanja. Fajn se cartajte in lp ****
|
|
|
|
RE: botra brez zakramentov, samo krst 24.7.2008 11:38:08
|
|
|
|
nananaja
|
Tud jst ne razumem tistih, ki ene zakramente bi drugig ne bi... bravo **** jst bi samo zraven dodala vprašenje, če so starši, ki take botre izbirajo, sami sploh pripravljeni celo življenje pred otrokom zagovarjat načela krščanske vere.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?