|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moja zgodba na kratko
22.7.2008 16:14:49   
spps
moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image vsaka beseda,je odveč,mogoče ti bo lažje,če se pogovoriš s puncami,katere imajo podobno grenko izkušnjo...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.7.2008 17:21:11   
crvicek
zara in špelka, žal mi je za vajine otročke.user posted image user posted image user posted image

Imela sem ss v 6t in je bila zelo boleča izguba, ne pa predstavljam si bolečine ob izgubi po tolikih tednih, ko otročka že čutiš kako brca pod tvojim srcem.

Bodite korajžne, saj bo tudi za vaju kmalu prišel dan, ko boste držale v naročju svoje user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.7.2008 17:24:55   
Rakica_80
Iskreno sožalje za tvoja dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je hudo ob taki izgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ti tisoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti bomo stale ob strani!!!!!!!!!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.7.2008 17:37:57   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Iskreno sožalje za tvoja dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je hudo ob taki izgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ti tisoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti bomo stale ob strani!!!!!!!!!!

tudi jaz...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.7.2008 17:59:43   
miska73
Iskreno sožalje vsem user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.7.2008 18:24:27   
Zvezdica
Zara... moje sožalje. Tako zelo mi je hudo ko to berem. POŠILJAM TI OBJEM in želim velikoooo sreče.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.7.2008 18:25:49 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zara82)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.7.2008 19:43:25   
andreja2000
še tukaj moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image
Sem ti pa nekaj besed namenila že na temi upanje po splavu!
Mislim nate!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.7.2008 19:58:49   
Naja30
Moje sožalje. Na žalost tudi jaz vem, kaj prestajaš. Svojo punčko sem izgubila v 32t user posted image . Morda je bilo soočenje in prebolevanje lažje, ker imamo doma že eno princesko, ki me potrebuje in se nisem pogreznila v temo in depresijo. Rekla ti bom, da čas celi rane. Koliko časa mora preteči, pa je odvisno od tebe, kakšen človek si ti. Midva z možem sva se odločila, da ne bova predolgo čakala na drugega otročka. Odločila sva se, da bova imela še enega in na tem delava. To pa ne pomeni, da je naša punčka user posted image  pozabljena. V mislih je vedno z mano.
Ne vem, kaj naj ti drugega rečem. Mogoče to, da pisanje pomaga. Vsaj meni je, bolj kot pogovor. In za tolažbo in posluh se lahko zahvalim mnogim puncam tukaj na rr, ki so doživele enako ali pa niso tega doživele in so mi ponudile samo ramo za jokanje. Če želiš, mi lahko pišeš zs. user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.7.2008 8:50:27   
vita80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu Zara82)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.7.2008 8:58:03   
Tiki55
Moje sožalje Zara in špelkauser posted image user posted image

Sploh si ne znam predstavljati, kakšna bolečina je to ob izgubi malih sončkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.7.2008 9:02:19   
Zara82
Živjo, punce!

Iskrena vam hvala za vse lepe misli...

Zanima me, koliko vaših user posted image  se igra v vrtcu Parka zvončkov?

Poleg najine spalnice sem jima tam najbljižje...

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.7.2008 9:09:34   
tane
zara82, tudi moj fantek, ki sva ga držala v rokah in je bil star 14tednov se tam igra. Tudi midva sva mu dala ime vendar ga imava samo zase.

zara, špelka, delno razumem vajino hudo izgubo, vem tudi, da bo moralo preteči bo veliko časa da vama bo malo lažje, vendar pozabile ne bosta nikoli. želim vama hitro okrevanje in verjamem, da tudi vaju čaka sreča, tako kot vse nas, ki še čakamo, da dobimo največji zakladek.

(odgovor članu Zara82)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.7.2008 16:08:29   
Anya22
Iskreno sožalje tudi iz moje strani. Ne predstavljam si kaj podoživljata, ampak bodite močne!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.7.2008 16:52:06   
nina68
Draga Zara82!

Tudi jaz delim enako usodo kot ti. V mesecu maju 2008 sem v 31t po zelo lepi nosečnosti rodila  dolgo pričakovanega user posted image  dečka Staša, ki mu tudi žal ni bilo usojeno živeti in počiva zraven tvojih dveh sončkov user posted image  Svita in Lina. Žal nam je usoda to namenila, čeprav se nikakor ne morem sprijazniti, da ga ni med nami. Poskušam z optimizmom strmeti v nadaljno prihodnost, ampak včasih je prav nemogoče. Ker imam že odraslo hči in sem tudi že babica si poizkušam zapolniti verzel z vnukinjo. Čeprav to ne bo nikoli isto.
Zato te popolnoma razumem kaj doživljaš, vendar moraš z optimizmom strmeti v nadaljne življenje in kot praviš sta še mlada, še vedno obstaja drobno upanje za novega družinskega člana, kar pa je v mojih letih že malce problem.

bodi močna in pravijo, da upanje vedno ostane.

(odgovor članu Zara82)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.7.2008 15:53:56   
ptejka
Drage moje punce - men je tko hudo, da sem se v službi začela jokat zaradi vaših user posted image  in ganljivih izpovedi!
Najprej iskreno sožalje - res življenje se igra z nami! Upam in želim vam, da se vaše rane čimprej vsaj delno zacelijo in da vam bo življenje sedaj namenilo samo še lepo.
V mislih sem z vami in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.7.2008 17:26:18   
nana35
zara,ne morem mimo tvoje žalostne zgodbe,da ne bi nekaj napisala. Zgodba mi je segla v srce in sem zelo žalostna,ker se takšne stvari zgodijo.Vem,da je tvoja bolečina neizmerna in da nenehno misliš na svoja dva fantka. Pomagati ne znam,lahko pa ti pošljem topel objem in nekaj lepih besed,da nekoč bo drugače in tudi bolje,da prebrodila boš to žalost,ko bo čas za to.
Zate upam,da postaneš kmalu srečnejša in pripravljena na nov začetek.
Drži se Zara in mislim nate.user posted image

:))

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.7.2008 17:31:49   
Anonimen
Kako hudo mi je za vse vaše otročke, kako težko je brati takšne zgodbe. user posted image  Niti v najhujših sanjah si ne upam predstavljati kako grozno je to. Iskreno sožalje vsaki posebej. user posted image

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
30.7.2008 17:58:11   
Naja30
Zara, naša punčka se tudi igra v parku zvončkov z mnogimi drugimi malimi otročki, ki jim ni bilo usojeno živeti. Žal se to dogaja. Zakaj, na to vprašanje sama nisem dobila odgovora. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.7.2008 18:39:53   
Barbk
Iskrene sožalje vsem. user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.7.2008 7:45:44   
katka11
punce moje, vsem, ki ste dozivele to tezko preizkusnjo, ki jo ne bi smela izkusiti nobena mamica, iskreno sozalje. in vsa cast vsem, za voljo in pogum, da greste naprej!!!! res ste zakon!!!user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.8.2008 18:31:56   
drašika
Tudi z moje strani iskreno sožalje vsem puncam, ki jih je doletela ista usoda. Ne morem si predstavljati vaše bolečine... Tako mi je žal za vas, res user posted image . Le pogumno naprej, verjamem da imate veliko podpore s strani domačih in tudi tukaj na rr. Me smo v srcu z vami in vašimi user posted image !

Vsem en velik user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Izobrazba
nina42

Katero izobrazbo imate?

Srednjo poklicno (31%)

Gimnazijo (8%)

VIšjo (15%)

Visoko (23%)

Univerzitetno (19%)

Podiplomsko (4%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!