Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 16:14:49
|
|
|
|
spps
|
moje sožalje vsaka beseda,je odveč,mogoče ti bo lažje,če se pogovoriš s puncami,katere imajo podobno grenko izkušnjo...
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 17:21:11
|
|
|
|
crvicek
|
zara in špelka, žal mi je za vajine otročke. Imela sem ss v 6t in je bila zelo boleča izguba, ne pa predstavljam si bolečine ob izgubi po tolikih tednih, ko otročka že čutiš kako brca pod tvojim srcem. Bodite korajžne, saj bo tudi za vaju kmalu prišel dan, ko boste držale v naročju svoje .
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 17:24:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
Iskreno sožalje za tvoja dva Res je hudo ob taki izgubi Pošiljam ti tisoč Ti bomo stale ob strani!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 17:37:57
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Iskreno sožalje za tvoja dva Res je hudo ob taki izgubi Pošiljam ti tisoč Ti bomo stale ob strani!!!!!!!!!! tudi jaz...
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 17:59:43
|
|
|
|
miska73
|
Iskreno sožalje vsem
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 18:24:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zara... moje sožalje. Tako zelo mi je hudo ko to berem. POŠILJAM TI OBJEM in želim velikoooo sreče.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.7.2008 18:25:49 >
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 19:43:25
|
|
|
|
andreja2000
|
še tukaj moje iskreno sožalje! Sem ti pa nekaj besed namenila že na temi upanje po splavu! Mislim nate!
|
|
RE: moja zgodba na kratko 22.7.2008 19:58:49
|
|
|
|
Naja30
|
Moje sožalje. Na žalost tudi jaz vem, kaj prestajaš. Svojo punčko sem izgubila v 32t . Morda je bilo soočenje in prebolevanje lažje, ker imamo doma že eno princesko, ki me potrebuje in se nisem pogreznila v temo in depresijo. Rekla ti bom, da čas celi rane. Koliko časa mora preteči, pa je odvisno od tebe, kakšen človek si ti. Midva z možem sva se odločila, da ne bova predolgo čakala na drugega otročka. Odločila sva se, da bova imela še enega in na tem delava. To pa ne pomeni, da je naša punčka pozabljena. V mislih je vedno z mano. Ne vem, kaj naj ti drugega rečem. Mogoče to, da pisanje pomaga. Vsaj meni je, bolj kot pogovor. In za tolažbo in posluh se lahko zahvalim mnogim puncam tukaj na rr, ki so doživele enako ali pa niso tega doživele in so mi ponudile samo ramo za jokanje. Če želiš, mi lahko pišeš zs.
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 23.7.2008 8:50:27
|
|
|
|
vita80
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 23.7.2008 8:58:03
|
|
|
|
Tiki55
|
Moje sožalje Zara in špelka Sploh si ne znam predstavljati, kakšna bolečina je to ob izgubi malih sončkov
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 23.7.2008 9:02:19
|
|
|
|
Zara82
|
Živjo, punce! Iskrena vam hvala za vse lepe misli... Zanima me, koliko vaših se igra v vrtcu Parka zvončkov? Poleg najine spalnice sem jima tam najbljižje...
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 23.7.2008 9:09:34
|
|
|
|
tane
|
zara82, tudi moj fantek, ki sva ga držala v rokah in je bil star 14tednov se tam igra. Tudi midva sva mu dala ime vendar ga imava samo zase. zara, špelka, delno razumem vajino hudo izgubo, vem tudi, da bo moralo preteči bo veliko časa da vama bo malo lažje, vendar pozabile ne bosta nikoli. želim vama hitro okrevanje in verjamem, da tudi vaju čaka sreča, tako kot vse nas, ki še čakamo, da dobimo največji zakladek.
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 24.7.2008 16:08:29
|
|
|
|
Anya22
|
Iskreno sožalje tudi iz moje strani. Ne predstavljam si kaj podoživljata, ampak bodite močne!!!!
|
|
RE: moja zgodba na kratko 27.7.2008 16:52:06
|
|
|
|
nina68
|
Draga Zara82! Tudi jaz delim enako usodo kot ti. V mesecu maju 2008 sem v 31t po zelo lepi nosečnosti rodila dolgo pričakovanega dečka Staša, ki mu tudi žal ni bilo usojeno živeti in počiva zraven tvojih dveh sončkov Svita in Lina. Žal nam je usoda to namenila, čeprav se nikakor ne morem sprijazniti, da ga ni med nami. Poskušam z optimizmom strmeti v nadaljno prihodnost, ampak včasih je prav nemogoče. Ker imam že odraslo hči in sem tudi že babica si poizkušam zapolniti verzel z vnukinjo. Čeprav to ne bo nikoli isto. Zato te popolnoma razumem kaj doživljaš, vendar moraš z optimizmom strmeti v nadaljne življenje in kot praviš sta še mlada, še vedno obstaja drobno upanje za novega družinskega člana, kar pa je v mojih letih že malce problem. bodi močna in pravijo, da upanje vedno ostane.
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 30.7.2008 15:53:56
|
|
|
|
ptejka
|
Drage moje punce - men je tko hudo, da sem se v službi začela jokat zaradi vaših in ganljivih izpovedi! Najprej iskreno sožalje - res življenje se igra z nami! Upam in želim vam, da se vaše rane čimprej vsaj delno zacelijo in da vam bo življenje sedaj namenilo samo še lepo. V mislih sem z vami in vam pošiljam .
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 30.7.2008 17:26:18
|
|
|
|
nana35
|
zara,ne morem mimo tvoje žalostne zgodbe,da ne bi nekaj napisala. Zgodba mi je segla v srce in sem zelo žalostna,ker se takšne stvari zgodijo.Vem,da je tvoja bolečina neizmerna in da nenehno misliš na svoja dva fantka. Pomagati ne znam,lahko pa ti pošljem topel objem in nekaj lepih besed,da nekoč bo drugače in tudi bolje,da prebrodila boš to žalost,ko bo čas za to. Zate upam,da postaneš kmalu srečnejša in pripravljena na nov začetek. Drži se Zara in mislim nate.
|
|
RE: moja zgodba na kratko 30.7.2008 17:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako hudo mi je za vse vaše otročke, kako težko je brati takšne zgodbe. Niti v najhujših sanjah si ne upam predstavljati kako grozno je to. Iskreno sožalje vsaki posebej.
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 30.7.2008 17:58:11
|
|
|
|
Naja30
|
Zara, naša punčka se tudi igra v parku zvončkov z mnogimi drugimi malimi otročki, ki jim ni bilo usojeno živeti. Žal se to dogaja. Zakaj, na to vprašanje sama nisem dobila odgovora.
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 30.7.2008 18:39:53
|
|
|
|
Barbk
|
Iskrene sožalje vsem.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: moja zgodba na kratko 31.7.2008 7:45:44
|
|
|
|
katka11
|
punce moje, vsem, ki ste dozivele to tezko preizkusnjo, ki jo ne bi smela izkusiti nobena mamica, iskreno sozalje. in vsa cast vsem, za voljo in pogum, da greste naprej!!!! res ste zakon!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Izobrazbanina42Katero izobrazbo imate?Srednjo poklicno (
31%)
Gimnazijo (
8%)
VIšjo (
15%)
Visoko (
23%)
Univerzitetno (
19%)
Podiplomsko (
4%)
Število vseh glasov: 165Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!