Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehod iz ene v drugo službo 22.7.2008 12:02:04
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz ti lahko odgovorim samo glede dopusta. V novo sluzbo lahko preneses sorazmerni del dopusta. To pa pomeni, ce npr. na polovici leta menjas sluzbo, lahko polovico dopusta pokoristis v stari sluzbi, polovico dopusta pa preneses v novo sluzbo. Ko zapustis organizacijo, ti morajo dati potrdilo o koriscenju dopusta.
|
|
RE: prehod iz ene v drugo službo 22.7.2008 13:15:46
|
|
|
|
mama76
|
Oj saj se mi je zdelo samo nisem bila sigurna. Hvala
|
|
|
|
RE: prehod iz ene v drugo službo 22.7.2008 21:26:38
|
|
|
|
Eca
|
Glede dopusta sem dobila ravno danes informacijo od kolegice, da ga menda po novem zakonu ni več možno prenesti. MEnda moraš v stari službi vse porabit. Ona tudi ravno kar menjava službo in je zato na "prisilnem" dopustu. Mogoče vseeno še enkrat preveri to informacijo, da ne ostaneš zaradi nevednosti ob dopust.
|
|
RE: prehod iz ene v drugo službo 23.7.2008 7:35:10
|
|
|
|
robinzon
|
Glede dopusta: pripada ti v vsaki službi sorazmeren del dopusta. Npr., če boš v prvi delala 7 mesecev, ti bo pripadalo 7/12 dopusta, v novi pa 5/12, če ne boš prekinila DR. Ni pa rečeno, da ga boš imela v novi službi enako, kot v stari. Po zakonu je obvezno najmanj 20 dni, ostalo so dodatki na uspešnost, leta DD, majhne otroke...
|
|
|
|
RE: prehod iz ene v drugo službo 23.7.2008 13:04:43
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eca Glede dopusta sem dobila ravno danes informacijo od kolegice, da ga menda po novem zakonu ni več možno prenesti. MEnda moraš v stari službi vse porabit. Ona tudi ravno kar menjava službo in je zato na "prisilnem" dopustu. Mogoče vseeno še enkrat preveri to informacijo, da ne ostaneš zaradi nevednosti ob dopust. Ne vem, ce bo tole drzalo... sem se enkrat pogledala zakon, pa nisem zasledila nobenih sprememb glede letnega dopusta in njegovi izrabi v primeru menjave delodajalca. Ali pa sem samo slepa kot kura
|
|
RE: prehod iz ene v drugo službo 24.7.2008 20:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Za plačo strojepiske na sodišču ti bo natančnejše znala povedati srki, mislim pa, da se giblje nekje 530-580 neto. Za dopust so ti pa že ostale povedale.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?