|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hemeroidi
30.7.2008 22:30:38   
Anonimen
Bejbika hvala za tale nasvet. Ne boste verjele, res pomaga, čeprav me je najprej peklo ali bolelo, saj ne vemuser posted image .. No sedaj pa lahko po nekaj dnevih normalno sedim...
Torej mi je led bolj pomagal kot pa krema....

Še enkrat hvala!user posted image

(odgovor članu bejbika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Hemeroidi
11.8.2008 8:17:26   
Nardika
Živjo.

Da se jaz opišem svojo izkušnjo. Tudi jaz sem hemoroide dobila v 36. tednu nosečnosti. user posted image  Arghhhhhh. Najprej sem uporabljala neke domače pripravke - mazilo iz divjega kostanja in kopeli iz hrastove skorje. In mi na žalost ni pomagalo. Se mi zdi, da je vse skupaj še malo poslabšalo... user posted image  Potlej sem šla v lekarno in vprašala kaj bi mi priporočili, in je gospa za pultom rekla, da imajo neko novo zadevo, ki naj bi bla zelo dobra za nosečke, ker je naravna. Pa sem si mislila da mi bo spet kakšen čaj podtaknila... user posted image

No, pa mi je dala gel Hemoclin. In res, mi je po enem tednu fullllll pomagal. Res toplo priporočam vsem nosečkam.

Pa na tistemu linku zgoraj (mislim da hemoclin.si) majo dosti napisano o hemoroidih.

Upam, da vas bo podobnih problemov imelo čim manj - jaz jih nimam več user posted image

Nardika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?