Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:21:53
|
|
|
|
tejč
|
Stane 1500 SIT- eno srečanje. Gre pa za vadbo za nosečnice v vodi, zlo na izi, no, za nosečke. Ob petkih- vendar zdaj pogosto odpada; npr. ta petek ni, pol pa spet. Kdaj? Ob pol treh ali ob pol štirih. Jaz hodim ob pol štirih. Ja, pokličeš na telefon, sam ga ne najdem, sem ful iskala...:((:ups: Pobrskaj po iskalniku pod VADBA ZA NOSEČNICE ALI PLAVANJE ZA NOSEČNICE. Ni pa nujno. Po moje lahk kar prideš in je. Sej nas nikol ni tolk, vedno katera manjka. To je zlo mejhn bazen, namenjen tudi za vadbo z dojenčki, voda ima 31 stopinj in ena, ki je prav usposobljena za vadbo za nosečke, vodi. Meni je všeč. Traja približno 45 minut. Te zanima še kaj?
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:35:38
|
|
|
|
tejč
|
Najlepša hvala za pomoč.
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:39:39
|
|
|
|
lucy32
|
hvala ti tejč:angel: Bom pa res prišla naslednji teden v petek ob pol štirih, pa še v sredo bom vprašala mojo G, če lahko grem. NO se pa potem tam vidimo. lp L
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:40:11
|
|
|
|
lucy32
|
tudi tebi Špela lp L
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:44:30
|
|
|
|
tejč
|
Juhuhu, kar pridi, samo še povej, kako ti je ime, da ne bom čukasto gledala: jaz sem Mateja.
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:47:58
|
|
|
|
lucy32
|
No jaz sem pa Lučka, da bova vedeli. čao
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:49:03
|
|
|
|
lucy32
|
veš kako boš vedela ker bom pomoje tista najbolj okrogla, pa ne samo v trebuščka:ups:
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:51:33
|
|
|
|
tejč
|
Hehe, hehe, ma, po moje nimaš šans! Misliš, da boš meni dobra konkurenca, hehe? Kdaj imaš pa rok?
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 11:57:21
|
|
|
|
lucy32
|
rok imam šele 10/8 tak da me prehitevaš za 3 mesece, kar se pa kar pozna.
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 12:16:28
|
|
|
|
bikica30
|
Jaz bi tud hodila plavat!!! Sicer imam rok konec aprila. Tako da znam bit jaz ta najbolj okrogla tam. A je mogoče kakšna omejitev do kdaj lahko hodiš plavat? Sicer pa sploh ne vem, ce se kaksne kopalke gor spravim :zmeden: LP
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 12:18:23
|
|
|
|
Naja31
|
Ojla bikica, po 32. tednu se plavanje in kopanje v bazenih odsvetuje ker ti lahko odteka vodovnica pa tega ne ves, ker si itak mokra. No, tako sem jaz brala. Lp, Naja
|
|
|
|
tejč- kako je s plavanjem na DIF-u 28.2.2005 12:18:43
|
|
|
|
Naja31
|
plodovnica,ne vodovnica :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?